Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Boste izbrali novo pot?

18. 1. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop Bern

So vam zvezde naklonjene? foto: PS

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vezani boste danes dali partnerju kar nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje. Zelo boste domišljavi in v ljubezni boste izrazili željo za raznovrstnih užitkih.

BIK

Morda ne morete takoj vzbuditi zaupanja in pridobiti novih strank ali kupcev, toda vsekakor lahko zgladite nekaj starih zadev. Potem se stvari spet počasi urejajo in dojeli boste, da tudi drugi iščejo možnost za dogovor z vami.

DVOJČKA

Naj vas vodi šesti čut, posebno glede denarja. Od popoldneva bo nekoliko težje, posebno če ste pri delu vajeni popolne samostojnosti, kar pa ne bo mogoče.

RAK

Nekoliko bolj je poudarjena živčna energija. Pomnite, več kot je dela, bolj počasi je potrebno delati, saj s tem umirjate svoj živčni sistem in si omogočate večjo zbranost in bolje opravljene naloge.

LEV

Radi bi se odločali po svoje, hitro in brez oklevanja, toda to preprosto ne bo mogoče. Nekaj težav bo z nadrejenimi, predvsem zaradi obojestranske nepopustljivosti.

DEVICA

Danes boste stopili v partnerski odnos zelo neiskreno, nekako s kompromisom med vami in ljubljeno osebo. Obetajo se vam tudi določene čistke na tem področju in morda si boste zaželeli, da bi šli svojo pot.

TEHTNICA

Oseba, ki je dokaj diskretna, bo danes pokazala zanimanje za vas. Po vsej verjetnosti ste jo že zdavnaj opazili, toda še vedno niste pripravljeni na resnejšo obvezo.

ŠKORPIJON

Ni nekih posebnih težav, toda marsikaj delate nekako na pol. Ne morete se odločiti, zapravljate čas, sredi dneva vas bodo opomnili na napake. To vam bo odvzelo nekaj poguma.

STRELEC

Najprej boste zavrnili možnost za spremembo delovnih pogojev, saj se zavedate, da bi kaj takega terjalo preveč energije in tudi stroškov. Vse gledate izključno skozi lastno prizmo.

KOZOROG

Spremljajo vas nenavadna prepričanja, namesto da bi postali nekoliko bolj pazljivi in se usmerili h konkretnim dejanjem. Samo sanjarjenje vas tokrat ne vodi nikamor.

VODNAR

Marsikaj je na vaši strani in sedaj lahko dobite več na vseh področjih in tudi v materialnem smislu. Ravnajte tudi na podlagi občutka, saj vam slepo sledenje pravilom občasno ne prinaša nekih posebnih uspehov.

RIBI

Na delu boste vse videli v pravi luči. A marsikaj vam ne bo všeč, kar še ne pomeni, da se lahko izognete odgovornosti. Pri ljubezenskih zadevah se vam vse neznosno vleče.

prejšnji članek
Teja Perjet: 'Ne spim, ne jem, samo skrbim'
Zdravje
Teja Perjet: 'Ne spim, ne jem, samo skrbim'
naslednji članek
Playboy Bill Murray
Svet slavnih
Playboy Bill Murray
#nasazenazenska
nasazenazenska