kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ljubezenske zvezde obetajo veliko

21. 1. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ljubezenske zvezde obetajo veliko, obenem pa ne zapostavljate pomembnih poslov. Tokrat se uspešno ukvarjate z več stvarmi hkrati in dokazujete, da ste, ko se enkrat odločite, preprosto najboljši.

BIK

Znebite se neutemeljenega strahu, da boste ostali brez odgovorov. Poiščite način, da bi se nekako dogovorili tudi glede dodatnega dela. V ljubezni pa preveč taktizirate, seveda brez razlogov.

DVOJČKA

Zastavljate si preveč vprašanj, na odgovore pa ne počakate. Zadeve opazujete izključno skozi lastno prizmo. Glede denarja bo še nekaj novosti, in sicer tik pred zdajci, zato varčujte!

RAK

Vztrajnost lastnih načel vam bo v dnevu, ki je pred vami v veliko pomoč, saj ste se v zadnjem času nekoliko izgubili. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota.

LEV

Prihajate v čas bolj sproščenih energij, kar se bo odražalo tudi na vašem videzu. Veliko stvari vam bo danes dvignilo razpoloženje, seveda v pravi smeri.

DEVICA

Na službenem področju se boste znašli pred pomembno odločitvijo. Pri tem pa morate upoštevati tudi pretekle negativne in pozitivne izkušnje. Morda bi morali preprosto začeti znova.

TEHTNICA

Pred vami je izredno zanimiv dan in le od vas bo odvisno, s kom in kdaj se boste povezali. Neko srečanje pa bo zagotovo pustilo kar odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na čase, ko ste morali varčevati z energijo.

ŠKORPIJON

Glede vsega je izredno predvsem to, da vsrkavate nove informacije, vse, kar je lahko koristno. Tudi če vse te novosti spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja.

STRELEC

Zelo radi pomagate ljudem. Že vsesplošno znano je, da če kdo potrebuje pomoč, je pri vas vedno dobrodošel. Sedaj se bo to še toliko bolj izkazalo, ker pomoč potrebuje nekdo od vaših bližnjih.

KOZOROG

Okoliščine vam nekoliko nagajajo. Spet ste med dvema ognjema, tako v družini kot v karieri. Nekaj morate preložiti, čeprav s težkim srcem. V nasprotnem bi se pozneje kesali.

VODNAR

Še enkrat se zmrdujete nad nečim, kar se le ponavlja. Nad ponujenim niste preveč zadovoljni, celo z nečim, kar naj bi bilo jasno in že vnaprej določeno. Popazite le v odnosih z osebo nasprotnega spola, ki vam še vedno nagaja.

RIBI

Radi bi se posvetili študiju, toda dogodki v zasebnem življenju vas nekako vlečejo na drugo stran. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi radi. Edina mogoča rešitev je, da se preprosto prepustite.

prejšnji članek
Katarina in Lado sta si skočila v objem
Svet slavnih
Katarina in Lado sta si skočila v objem
naslednji članek
Postaja izbirčna
Svet slavnih
Postaja izbirčna