Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok
| V.M.

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

Bomo izvedeli kdo je Terezin otrok?, POP TV

V četrti sezoni bodo razkrili največjo skrivnost serije Reka ljubezni.

Priljubljeni liki v teh dneh s polno paro ustvarjajo četrto sezono Reke ljubezni. In kaj zanimivega se obeta? Kot so pojasnili ustvarjalci serije, nas že na začetku nove sezone čaka mnogo presenečenj, saj se bo zgodilo kar nekaj vznemirljivih in nepredvidljivih dogodkov.

Poleg novih likov in ljubezenskih zapletov, bo razpletanje zgodbe s seboj prineslo tudi sila dramatično presenečenje. Četrto sezono bo namreč zaznamovalo razkritje velike skrivnosti, ki je burila duhove idilične pokrajine Krke in njenih prebivalcev že vse od prve sezone.

Foto: POP TV/Ksaver Šinkar - Četrto sezono bo namreč zaznamovalo razkritje velike skrivnosti.

Bomo torej končno izvedeli, kaj se je zgodilo z otrokom, ki ga je v mladosti rodila Tereza Božič? Medtem ko mnogi gledalci slutijo, da sestra Angelca ne govori resnice in da Terezin otrok ni preminil, se hkrati poraja vprašanje ali nemara ni skrivnostno dete eden izmed znanih likov serije. V kolikor slednje drži, bi se lahko, upoštevajoč Terezino najstniško nosečnost, otrok rodil v bližnjem časovnem okvirju letnice 1963.

Če se torej malo poigramo z letnicami igralcev, nas ožji izbor ugibanj vodi do dveh imen. Izgubljeni otrok bi lahko bil Tomaž Molek, vaški ribič in pismonoša ali veterinar Franc Vesel. Oba, zlasti pa Tomaž, tudi po osebnostnih lastnostih in čustvovanju nekako najbolj ustrezata podobnosti Božičeve Tereze.

No, a to so zgolj igre s številkami in slepa ugibanja. Kaj bo v resnici prineslo razkritje največje skrivnosti razburkane Krke, pa bo jasno šele tedaj, ko bomo ponovno sedli pred male zaslone …