Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Soočite se s preteklostjo

4. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Vajini skupni trenutki so dragoceni, vseeno ne hitite preveč, posebno če se pripravljata na uresničevanje velikega skupnega načrta.

BIK

Ljubezen bo danes zelo pomembna, saj se v ozadju končno nakazuje večja odločitev, ki vas bo privedla do sproščenega počutja in stabilizacije, po kateri hrepenite.

DVOJČKA

Polni boste ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili za brezzvezne malenkosti in nesporazume. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede večjega nakupa.

RAK

Nekdo se vrača v vaše življenje, vi pa imate dovolj moči, da bi se končno pogovorili o vsem skupaj in se soočili. Takšne situacije so lahko zelo vznemirljive in obremenjujoče.

LEV

Izkoristili boste vse svoje adute, potem počakajte na odločitev nekoga izmed vaših bližnjih. Morda bo prav to čakanje nekaj najtežjega, ker bi zadevo radi čim prej pustili za seboj.

DEVICA

Presenečate s spremembo počutja. Naenkrat se zapirate vase in ne boste odgovorili niti tistim, ki so nenehno v vaši bližini. Bodite bolj komunikativni in prodrite v ospredje.

TEHTNICA

Potrudite se in razložite partnerju celotno situacijo, brez pomanjkljivosti. Če vas ima res rad, bo razumel in vam pomagal doseči boljše počutje in zadovoljstvo.

ŠKORPIJON

Besede ne koristijo nikomur, če jim ne sledijo dejanja, zato se čim prej odpravite na soočenje in ne iščite slabih izgovorov, s katerimi bi samo poslabšali situacijo.

STRELEC

Na nekem področju že poznate vsa pravila, vseeno pa se morate danes, ko boste malce raztreseni podrediti močnejšim. Vsaj popoldne bodite čim bolj pogumni.

KOZOROG

Nekdo vam bo izredno pri srcu, čeprav morda nimate dovolj časa, da bi se mu ali ji posvetili. Ne dovolite, da bi vajino srečo načelo nekaj, kar naj bi za oba ostalo za vedno v preteklosti.

VODNAR

Z nežnejšim spolom se morda ne razumete tako, kot bi radi, vendar ste tudi sami krivi. Pustite, da ugibajo, kako se počutite in vas presenetijo s kakšno prijetno in koristno opazko.

RIBI

Danes bodo vaše misli usmerjene v željo po napredku in temu, da se končno pomaknete naprej. Najprej pa vsekakor razčistite s preteklostjo in se poskusite z njo soočiti.

prejšnji članek
Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila
Resničnostni šovi
Tamara in Renato: Na skrivaj sta se poročila
naslednji članek
Film o Celine Dion
Svet slavnih
Film o Celine Dion
#obraziavenija
obraziavenija