anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Dnevni horoskop: Globoko v vas bo dozorela neka odločitev
| Horoskop

Dnevni horoskop: Globoko v vas bo dozorela neka odločitev

So vam zvezde naklonjene?, arhiv svet24

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Zaupanje v moč življenje se bo izkazalo za pozitivno. Globoko v vas bo dozorela neka odločitev, ki vam bo na podlagi preteklosti pokazala novo pot.

BIK

Najlažje boste poskrbeli za dobre odnose z drugimi, če boste najprej zadovoljni sami s seboj, zato se nikar ne smilite sami sebi, raje se optimistično podajte v spremembe.

DVOJČKA

Nekdo ne spoštuje vsega, kar ste predlagali, zato bodo skupni načrti nekako nejasni. Pazite nase, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti.

RAK

Če boste stopali po že uhojeni poti, se ne bojte, da bi se izgubili. Strogo se držite poznanega, saj čas ne bo primeren za tveganja. Poleg tega se bo vedno našel kdo, ki vas bo želel speljati iz začrtane poti.

LEV

Vaši odzivi so zopet obarvani s trenutnimi čustvi, ki so bolj zmedena. Delo vas vsekakor preveč obremenjuje, saj se vrstijo določeni pritiski, ki vam niso všeč.

DEVICA

Ko boste pomislili, da je konec nesporazumom, prihaja še nekaj nepričakovanih nalog. Nimate dovolj časa za vse in že to vas pošteno vznemirja in iztirja.

TEHTNICA

Danes boste zašli v majhno krizo, ki bo hitro prešla. Najverjetneje bo šlo le za prehodno slabo počutje. S svojim večnim optimizmom boste hitro našli pot na bolje.

ŠKORPIJON

Dovolite nekomu, da vam razloži, kaj namerava, vsekakor imejte več posluha. Prav kmalu se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko pričakujete. Vmes pa previdno z denarjem.

STRELEC

Pred vami je zanimiva dilema. Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki je precej glasen in zahteven, in to vam nikakor ne ugaja. Rešuje vas le neposreden pristop.

KOZOROG

Od ljudi ne smete pričakovati, da bodo vedeli, kaj se vam plete po glavi. Niti tisti, ki so vam najbližje, ne vedo točno, kaj si želite in čemu ste naklonjeni, zato svoje misli izražajte bolj jasno.

VODNAR

Globoko v sebi se boste morali odločiti in narediti bolj podrobno osebno analizo. Človek ima svobodno voljo in se lahko odloči, med tistim, kar je prav ali narobe.

RIBI

Novi dan se odpira v znamenju optimizma. Znova se boste prepričali, da se najboljše dogaja takrat, ko že dvignete roke. Ob zanimivem srečanju ni nikakršnih razlogov za zadržanost.