anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Monti Sciaga Svet24.si

FOTO: Švicarska vasica kmalu s posestvi za slab ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Dnevni horoskop: Sadove dela boste poželi z zamikom
| Horoskop

Dnevni horoskop: Sadove dela boste poželi z zamikom

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Imate izjemno intelektualno moč, manjka pa vam fleksibilnosti v čustvih. Če se vam bo danes kdo zaupal, ga boste verjetno pretrdo in prehitro postavili na realna tla.

BIK

Stvari bodo tekle gladko in pričakujete lahko hiter napredek. Zvečer boste nedvomno imeli dovolj razlogov za veselje, saj se vam bo zgodilo nekaj presenetljivega.

DVOJČKA

Prijatelji bodo tisti, ki vam lahko pomagajo na morebitnih razpotjih. Odločitev ali boste pomoč sprejeli ali ne, bo samo vaša. Pomembno bo, da boste pričeli uživati in se predajati čarobnosti življenja.

RAK

Vaša dobrodušnost bo navdihnila nekoga, da bo za spremembo manj sitnaril. Posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste zbrali.

LEV

Simpatična energija bo tista, ki vam bo koristila. Tako se bodo ljudje v vaši družbi odlično počutili. Po planetnih energijah je razbrati, da se boste znali dobro prilagoditi.

DEVICA

Danes vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas, zato bo današnji dan odličen za delo v skupini.

TEHTNICA

Ob pomanjkanju zbranosti trpi vaše delo. Nečesa nikakor ne morete izpolniti. Popoldne si vzemite več časa zase in za vse vaše zasebne zadeve. Tako boste tudi pregnali utrujenost.

ŠKORPIJON

Pazite, da se boste znali zaščititi pred tistimi, ki vam le mečejo polena pod noge in ne znajo sprejeti vaših predlogov na umirjen način. Zvečer prihaja dobra volja.

STRELEC

Predčasno boste nekaj končali. Izkoristite preostali čas za poslovna vprašanja in načrtovanje vaših stroškov. V kratkem vas bo presenetil večji finančni zalogaj.

KOZOROG

Zasnovali ste odličen projekt, ter se držali navodil zato pričakujte povišico ali celo napredovanje. Zaradi trenutnih razmer boste sadove svojega dela poželi z zamikom.

VODNAR

Ne boste ravno prekipevali od delovnega elana, premorete pa dovolj odgovornosti, da boste poskrbeli za tekoče zadeve, ki vas lahko obremenijo.

RIBI

Danes bodite spontani. To vas bo rešilo iz marsikatere zagate, tako na službenem kot na zasebnem področju. Poleg tega boste v vse dogajanje vpeljali več sproščenosti.