favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Prekinili boste neko sodelovanje

8. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
rak horoskop

Med napornejša znamenja med nosečnostjo sodijo še device in ovni. foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Če ste samski in še iščete tisto posebno osebo, se bo danes lahko zgodilo nekaj nepričakovanega. V vsakem primeru pustite sramežljivost doma, saj bi vam bila na kulturnih prireditvah samo v napoto.

BIK

Poskušali boste razjasniti neke nesporazume in končno priti stvarem do dna, vendar bodo vaša vprašanja ostala brez odgovorov oziroma brez dovolj podrobnih pojasnil.

DVOJČKA

Pred vami je burno ljubezensko dogajanje. Razvedele se bodo določene informacije, ki vam bodo odprle nepričakovane možnosti. Ne bojte se pustiti nečesa za seboj.

RAK

Bodite vztrajnejši. Ponosni ste na svoje nekdanje dosežke, toda življenje gre naprej in zastaviti si morate nove cilje. Storite več za reševanje nesmiselnega nesporazuma.

LEV

Resno boste razmišljali o svoji finančni prihodnosti. Kljub občasnim vzponom in padcem boste imeli na finančnem področju srečo. Prav tako v ljubezni, kjer boste zelo sproščeni.

DEVICA

Stvari vam bodo šle gladko od rok. Predstavili boste kar nekaj kulturnih novosti, zaradi katerih boste želi odobravanje tistih, ki vas zelo dobro poznajo in spoštujejo.

TEHTNICA

V pravem trenutku se boste znašli na pravem mestu. Dogajanje se bo premaknilo z mrtve točke in vam končno omogočilo, da boste začeli uresničevati svoje načrte.

ŠKORPIJON

Prijetne besede bodo tiste, ki prinašajo osebni napredek in duhovno rast. Na mnogo zadev boste morali pogledati iz drugega zornega kota in tako najti odgovore.

STRELEC

Prekinili boste neko sodelovanje, kar bo za vse vpletene veliko presenečenje. Marsikdo vas bo obtoževal za škodo, ki bo nastala. Naj to v vas ne vzbudi slabe vesti.

KOZOROG

Danes boste zelo natančni in prav vse boste želeli imeti pod nadzorom. Ker pa se to ne bo uresničilo, boste nadvse živčni in zaskrbljeni ter tudi precej nesamozavestni. Ne smete biti preveč kritični.

VODNAR

Zvezde vam bodo zelo naklonjene v reševanju družinske dinamike in pri vseh oblikah odnosov. S svojim znanjem in modrostjo boste znali pomagati okolici.

RIBI

Če ne boste popolnoma iskreni, vas bodo spregledali in vaš načrt bo padel v vodo. Najbolje bi bilo, da priznate, če ste v zadnjem času naredili manjšo napako.

prejšnji članek
Nepričakovano slovo
Svet slavnih
Nepričakovano slovo
naslednji članek
Batista Cadillac: "STOP"
Svet slavnih
Batista Cadillac: "STOP"
#obraziavenija
obraziavenija