anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

mihael žmahar Petisvet.si

Mihael Žmahar: "Oddamo 5 let starega otroka ...

vlak, policija, policijski pes, iskanje Svet24.si

Slovenska policija poudarja, da pri prijetju ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Dnevni horoskop: Znebili se boste ponavljajoče težave
| Horoskop

Dnevni horoskop: Znebili se boste ponavljajoče težave

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Na praktičnem področju vas čaka pozitivno presenečenje. Naj gre za darilo, nekaj sreče pri financah ali pa za nepričakovano pomoč, prišla bo v pravem trenutku.

BIK

Tisti, ki se že nekaj časa kosate z isto težavo, boste prišli do pomembne prelomnice. Zasledili boste prve možnosti za nov, drugačen in boljši začetek.

DVOJČKA

Zasebne težave lahko vplivajo na vašo delovno storilnost, če jih ne boste sproti reševali. Seveda si časa med službo zanje ne boste mogli utrgati, zato pa poskrbite, da boste večer popestrili s pogovorom.

RAK

Denarnih skrbi ne boste več mogli reševati sami, o njih se bo treba vsaj pogovoriti. Najbližja oseba je partner, razbremenite se s pogovorom, tudi če njegov odziv ta trenutek ne bo idealen.

LEV

Naučili se boste taktnosti, dodelali boste vaš pristop, drugače pa poskušajte biti kar se da prijetni. Hote ali nehote boste veliko časa posvetili komunikaciji s starši. Če imate v mislih nakup neke večje stvari, ne oklevajte.

DEVICA

Nekoliko bolj boste obremenjeni, ker veste, kaj se dogaja v ozadju zgodbe, ki vam ni všeč. Preveč pesimistično razmišljate o možnostih, kaj se lahko iz tega razvije.

TEHTNICA

Ob upoštevanju nasveta starejše osebe se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja. Sprememba vsakdanje rutine vam bo dobro dela.

ŠKORPIJON

Preveč časa boste namenili odločitvam in premalo časa akciji. Dejstvo je, da vas nihče ne bo čakal za določeno delo ali idejo. Za vas bo zelo pomembno, da ne boste vstopili v nekaj, kar ni iskreno.

STRELEC

Pričakovali ste več razumevanja za svoje zamisli, sploh med ljudmi, za katere menite, da vas podpirajo. Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo.

KOZOROG

Čas bo primeren za inventuro v vašem življenju. Naj se dotakne tudi vaše garderobne omare in police s čevlji. Znebite se stvari, ki jih ne uporabljate.

VODNAR

Danes si boste pošteno odpočili od dela ali drugih obveznosti. Veliko bolj realno boste videli tudi svoje prihodnje načrte, občutili boste, da imate neizmerno veliko energije.

RIBI

S spogledovanjem boste pregnali monotonijo iz ljubezenskega življenja. Samski se boste zapletli v nadvse strastno avanturo, ki vas bo prebudila.