anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Monti Sciaga Svet24.si

FOTO: Švicarska vasica kmalu s posestvi za slab ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Dnevni horoskop: Umaknite se sporom
| Horoskop

Dnevni horoskop: Umaknite se sporom

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Na partnerskem področju boste nasprotno od pričakovanj precej neprilagodljivi in omejeni. Videti bo, da vam je nekako vseeno. V vašem pa srcu boste partnerja neizmerno ljubili.

BIK

Pogovor, v katerega se boste danes nepričakovano zapletli, vam bo prinesel dragocene informacije. Razgovorili se boste o vsem, kar vas zadnje čase teži.

DVOJČKA

Na finančnem področju bo zavladala zmeda, ki ji ne boste mogli slediti, zato si boste delali nepotrebne skrbi. Prestavite dogovore na jutri, ko bo glava bistrejša in boste jasneje videli številke.

RAK

Malokdaj pokažete takšno odločnost, kot ste jo sposobni pokazati danes, zato ne odlašajte, temveč pokažite svetu, kaj znate. Če že ne morete igrati na karto miroljubnosti, lahko zmagate s pogumnimi dejanji.

LEV

Obkrožite se z ljudmi, ki vas nasmejijo. Pozabite pa na slabo in se osredotočite na dobro. Življenje je prekratko, da bi bilo karkoli drugega kot srečno.

DEVICA

Izogibali se boste vsemu, kar bi vam po vašem mnenju lahko povzročilo stres. Veliko energije boste porabili za razmišljanje o tem, kako bi ublažili njegove vplive.

TEHTNICA

Odločitve, ki jih piše življenje bodo v današnjem dnevu pogumne in zelo samozavestne. Slediti boste morali sebi in glasu svojega srca, ki vas vodi na pravo pot.

ŠKORPIJON

Nagonsko začutite, kdaj je pravi čas, da pazite na svoj hrbet. Ne boste obstali križem rok, temveč boste pokazali zobe, saj s takšnimi rečmi radi hitro opravite. Če je mogoče, si danes privoščite nekaj gibanja.

STRELEC

Nedeljo boste morali izkoristiti zase in uživati. Drobni trenutki so v življenju tisti, ki vas bodo lahko osrečili in polepšali. Tudi partner vam bo danes zelo naklonjen.

KOZOROG

Danes boste izredno molčeči in zato vam bo težko priti do dna. To pa bo tudi vaš današnji cilj. Ne pustite se motiti, saj vam bo dobro uspevalo. Tako boste zelo skrivnostni in tudi bolj zanimivi za druge.

VODNAR

Dobra komunikacija vas bo daleč pripeljala. Hvaležni boste za vse priložnosti, ko boste lahko opozorili nase, znali pa jih boste tudi izkoristiti.

RIBI

Čeprav boste slabo voljo poskušali odpravljati s šalami, vam ne bo šlo vedno dobro. So svetovi, ki se med sabo ne razumejo, vi res niste vsemogočni, da bi razlike izbrisali. Umaknite se sporom.