Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Dnevni horoskop: Nekdo vas na skrivaj nadzira!
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekdo vas na skrivaj nadzira!

Horoskop, Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Pripravljeni ste popustiti, vendar pod določenimi pogoji. Zato bo končni izid odličen, ne glede na to, ali gre za poslovno ali ljubezensko vprašanje, ki ga rešujete že nekaj časa.

BIK

Danes si morate priznati, da ste preveč pod vplivom čustev, kar vas vleče nazaj. To lahko izkoristite in obrnete sebi v korist, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in zadovoljstvom.

DVOJČKA

Bodite pozorni na nekoga, ki vas ves čas na skrivaj nadzira in vam onemogoča sproščenost. Ne jezite se brez razloga, le premaknite se naprej in se iz tega nekaj naučite.

RAK

Previdni bodite danes s prijateljem, s katerim se o nečem ne bosta strinjala, vendar ni razloga, da bi zopet popustili. Morda si boste danes z lahkoto priborili več sreče.

LEV

Nečesa ne razumete, vendar imate še nekaj možnosti, preden se odločite in storite pomemben korak. Popoldne boste postajali vedno bolj dejavni in neučakani.

DEVICA

Dan bo potekal v iskanju novih izzivov in zanimivejšega dela, vendar nič ne bo prišlo samo od sebe. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca.

TEHTNICA

Pokazali boste, da imate zelo močne živce, predvsem v poslovnih zapletih in zmedi. Pomembno bo le, da nihče ne gre čez rob, kar vas spravi iz tira. Deležni boste povabila.

ŠKORPIJON

Previdno, posebno če ste na začetku nečesa novega. Morda bo treba premisliti tudi o prihrankih, kar vam sicer ne diši preveč. Odnosi z nasprotnim spolom bodo naporni in konfliktni.

STRELEC

Vaš plan, da boste preživeli sproščujoč dan s posebno osebo, ki vam veliko pomeni, se bo morda podrl. Poskrbite za primerno razvedritev in naredite kakšen korak zase.

KOZOROG

V vašem srcu je kaos, ki ga ne boste zlahka rešili. Še vedno lahko najdete nekaj manevrskega prostora za dogovor, ki vam bo pisan na kožo in vas bo popeljal v boljše počutje.

VODNAR

Vaši načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, kar vas lahko vznemiri. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete storiti sami, potrebujete podporo prijatelja.

RIBI

Morali si boste vzeti več časa, če boste hoteli doseči svoje cilje in morda celo poravnati dolgove iz preteklosti. Ne odzivajte se preveč čustveno in ohranite mirne živce.