Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

HOROSKOP: Uspeh bo na strani pogumnih

4. 2. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
horoskop-astro

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

V tem tednu vas bodo držale pokonci energije Sonca in Merkurja v znamenju vodnarja. Svoboden in pogumen pristop bo tisti, ki vas vodi k uspehu. Za dvome in očitke ne boste imeli časa, saj boste pogumno drveli naprej, tudi mimo ovir, s katerimi se boste znali diplomatsko soočiti.

Za manjšo ohladitev na področju čustev bo odgovorna Venera v znamenju kozoroga. V ljubezni boste hrepeneli po resnosti in dorečenih odnosih, prihaja pa tudi nekaj obremenitev. Konec tedna bodite bolj pozorni in previdni, saj prihaja konjunkcija med luno in Marsom, ki lahko ustvari napetost in zmedo, tudi na cesti. Največ prijetnih energij lahko pričakujete biki, dvojčki in raki, nekaj zmedenih situacij pa boste deležni rojeni v znamenju device, tehtnice in kozoroga.

OVEN

Marsikateri delovni dan v tem tednu utegne biti zelo stresen, vendar vam bo vsak poslovni in finančni uspeh dal nov zagon. Kljub intenzivnemu tempu ne pozabite nase, predvsem na vsakodnevno gibanje. Odnose z družinskimi člani vzorno stabilizirate, š+e posebej v petek, ko bo vse dišalo po kulturi. Odnosi s prijatelji pa bodo podvrženi vzponom in padcem.

BIK

Jutranje ure, ki so za vas turobne, spremenite v aktivne telovadne elemente in si s tem polepšajte teden. V sredo in četrtek kljub luni v ribah ne bo manjkalo priložnosti in optimizma. Vrstili se bodo konstruktivni dogovori. Bodite pozorni na podvprašanja, ker bo od odgovorov veliko odvisno. Prijetno kosilo bo potekalo v duhu spoznavanja in razpravljanja.

DVOJČKA

Bolj kot običajno se boste zavzemali in manevrirali za svobodo. Ko le to dosežete vam odpade breme z ramen. Za ljubezen ni potrebno skrbeti, komunikacija bo oplemenitena s prijetnimi komplimenti. Tudi poslovno so pred vami plodni dnevi, mirno si privoščite več sproščujočih trenutkov. Ob koncu tedna se udeležite kulturne prireditve, ki bo zelo zanimiva.

RAK

V tem tednu vam bodo zvezde postregle s kakšnim čustvenim presenečenjem, enako se veselite dopadljivih rezultatov na delovnem področju. Natančno izrazite svoje misli, v pogovorih z okolico pa se raje izogibajte dvoumnih besed. Samski boste konec tedna veliko pozornosti namenili iskanju vezic, v upanju da najdete sorodno dušo.

LEV

Teden, ki je pred vami, bo v počutju malce poseben. Občutili boste utrujenost, a v naslednjem trenutku boste že polni energije. O ljubezni boste bolj sanjarili, kot da bi storili kaj konkretnega, čeprav vam bo sonček ob koncu tedna prijazno mežikal in vas ogrel do točke, da vas privabi v naravo. Nad lepotami boste navdušeni in seveda pripravljeni na dogodivščine.

DEVICA

V naslednjih dneh preusmerite koncentracijo na manjše število nalog in jih uspešno dokončajte. Moč razuma in objektivno sklepanje bosta ključna za uspehe. Manj rožnato bo tokrat na čustvenem področju, ker bo potrebna previdnost, sicer gre lahko veliko narobe in se resno zalomi. Počakajte do vikenda, ko bodo zvezde z vami prijaznejše.

TEHTNICA

Do sredine tedna se bo občutljivost stopnjevala in dovzetni boste za mnenje okolice. Proti koncu tedna boste lažje usklajevali družinske obveznosti. Prosti čas posvetite aktivnostim, ki vam veliko pomenijo in so obarvane s kulturo. Privoščite si razvajanje, naredite nekaj samo zase. Le tako bo utrujenost popustila in tudi slabe vesti ne bo.

ŠKORPIJON

Te dni bo v ospredju družabnost, navezovanje stikov in spoznavanje novih ljudi. Temperamentna oseba nasprotnega spola, ki vam prekriža pot vas za trenutek ohromi in razveseli. Ob vrnitvi v realnost, ne boste natančno vedeli kaj se dogaja, vedeli pa boste, da to osebo želite še videti in o njej vedeti več. Želja se vam lahko izpolni v nedeljo.

STRELEC

Že komaj čakate, da se približate nekomu, ki vam je vešč. Prijetno razpoloženi in zelo radovedni se boste podajali novim dogodivščinam naproti. Prišli boste tudi do pomembnih spoznanj, ki bodo zajemala predvsem čustveno plat vašega življenja. Majhne pozornosti bodo pričarale osebno zadovoljstvo in vam vrnile upanje v lepšo prihodnost.

KOZOROG

Veliko boste razmišljali in razčlenjevali dogodke preteklih dni in proučevali lastno življenje. Občutili boste svojevrsten nemir, ki naznanja ljubezenske spremembe. Najlepše trenutke si lahko obetate ob koncu tedna, ko se boste napajali iz čustvenega studenca. Srečo boste želeli deliti z vsemi ljudmi okrog sebe. Počutje bo samozavestno in sproščeno.

VODNAR

Opravila, ki so rutinske narave boste s pozitivno energijo spremenili v ustvarjalnost. Svoja čustva boste težko izražali v pogovoru, čeprav boste čutili potrebo po izpovedi. Poprimite za svinčnik in čopič, ker boste lažje izlili na papir. Likovna ustvarjalnost bo kot obliž in izpod čopiča bodo nastale čudovite mojstrovine. Tudi ostali se boste znali zaposliti na ustrezen način.

RIBI

S tekmeci, ki so zelo tekmovalni, boste obračunavali kot za šalo, tudi če boste morali uporabljati bolj neprizanesljive načine. Odlične srčne priložnosti izkoristite v drugi polovici tedna, ko prihaja strastna energija. Po dolgem času se boste osvobodili težkih misli. Misel na toplejše dni bo v vas prebudila občutja vseh vrst. Z glavo boste v oblakih, čutili boste ljubezen.

prejšnji članek
Slovenija: Najstniki na spletu mučijo vrstnike
Zdravje
Slovenija: Najstniki na spletu mučijo vrstnike
naslednji članek
Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
Svet slavnih
Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
#nasazenazenska
nasazenazenska