anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Monti Sciaga Svet24.si

FOTO: Švicarska vasica kmalu s posestvi za slab ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Dnevni horoskop: Zmedeni boste
| Horoskop

Dnevni horoskop: Zmedeni boste

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Vaše vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo in le pogumno stopite naprej proti svojemu cilju. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo vaši najbližji želeli ustaviti in zmesti.

BIK

Sedaj je dober čas, da ustvarite dober vtis na področju dela. Oddajali boste toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas vidijo kot pristno in skrbno osebo.

DVOJČKA

Naenkrat ste ostali brez moči. Za neko delo ali učenje potrebujete precej časa. Vseeno se ne morete sprostiti, čeprav ni najustreznejši dan za razmišljanje o bolj zahtevnih podvigih.

RAK

Tako samozavestni se boste zdeli ljudem, da si bo celo kdo zaželel biti na vašem mestu. Dobro izkoristite to energijo in ponujene priložnosti, saj so na razpolago samo omejen čas.

LEV

Zdelo se vam bo, da nekaj manjka v vašem življenju ne glede na vaš napredek. Spremenite razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji. Postavite jih tako, da bodo po vaši meri in ne po meri okolice.

DEVICA

Konec dneva se vam bodo začeli vrstiti nenavadni dogodki, ki vam ne bodo najbolj všeč, saj ste si pripravili čisto drugačen scenarij, ki pa ga bo danes težko izpeljati.

TEHTNICA

To bo čas, ko bo komunikacije med sodelavci zelo pomembna. Čeprav se bo zdelo, da ne poslušajo, se izogibajte uporabi sarkazma ali drugih obrambnih taktik in bodite z njimi enostavni.

ŠKORPIJON

Na čustvenem področju se bo stanje nekoliko umirilo, saj boste končno prišli do spoznanja, kaj bi bilo potrebno storiti za večjo harmonijo in boljšo komunikacijo.

STRELEC

Včasih je težko povedati, kar čutiš, potem pa nenadoma vse naenkrat pride ven. To bo za vas trenutno velik izziv, da poskusite premagati strah in poveste vse, kar želite.

KOZOROG

Danes boste komunicirali z lahkoto. Govorili boste jasno, vsi vas bodo razumeli. Danes je priložnost, da poplačate račune, uredite svoje zapiske, opravite pomembne klice.

VODNAR

Zaradi odrezavosti boste v današnjem dnevu skorajda neprepoznavni, a to je pač vaš trenutek resnice, v katerem uživate, zato ne dovolite, da vas vznemirijo.

RIBI

Ne veste, kako in kam naj bi se obrnili, sicer pa je zastoj začasen. Svetuje se vam več fizične aktivnosti, posebno če ste se tudi pri delu na neki način ustavili kar sredi poti.