Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekomu boste pomembna čustvena opora

13. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

V zadnjem času ste se spraševali o smislu življenja. Enostavno, v življenju je potrebno najbolje izkoristiti svoje sposobnosti. Pomislite na stvari, ki jih lahko naredite bolje kot večina.

BIK

Vaša občutja bodo poglobljena tako pozitivna kot negativna. Pozornost boste začeli posvečati novim tehnologijam, ki obdajajo naš svet, kar vas bo interesiralo tudi v nadalje.

DVOJČKA

Dajanje pomoči nekomu vam daje dober občutek. Večina bo vaš trud cenila, ne glede na to ali priznajo ali ne, vedite samo, da delate nekaj dobrega.

RAK

Če boste obdržali svežino v vašem razmerju, bosta s partnerjem bolj zadovoljna, za kar se ni potrebno umikati, da bi dobili pozornost. Izogibajta se ustaljenih rutin.

LEV

Bili boste zelo sočutni do drugih. Stopili boste z vaše poti, da bi pomagali prijatelju ali ljubljeni osebi v težkih časih. To bo najverjetneje v obliki čustvene podpore.

DEVICA

Postajate vse bolj disciplinirani in natančni in morda se sprašujete, kaj se z vami dogaja. Če vam je to všeč, potem uživajte, če pa vam ni, se pomirite, saj bodo tudi ti dnevi kmalu minili.

TEHTNICA

Sposobni boste uspešno prepričevati ljudi z pametno govorico in argumenti. Pripravljeni boste z dobro voljo priskočiti na pomoč. Če se boste zelo potrudili boste želi uspehe.

ŠKORPIJON

Tiha sporočila brez pretirane drame bodo pokazala, kako čutite v ljubezenskem razmerju, kar bo bolje, kot da ste ekstravagantni in bolj pomembni od ostalih.

STRELEC

Kmalu boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko spremenijo življenje, še posebej na poslovnem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Prebudite svojo kreativnost.

KOZOROG

To energijo, katero imate trenutno, uporabite za akcijo, saj je vprašanje, kdaj je boste ponovno imeli tako veliko. Ves dan se boste trudili uspešno opraviti delo, ki je na vidiku že nekaj časa pa ste ga prelagali.

VODNAR

Pozabili ste na prijatelja, ki čaka, da mu poveste vaš odgovor. Čakanje bi lahko zaostrilo vajine odnose, zato mu na obziren način povejte, kaj si mislite o vsemu. V ljubezni ne pričakujte čudežev.

RIBI

Hitro boste pozabili na brezskrbnost in se popolnoma posvetili delu, zaradi vpliva planetov se bo v vas prebudil analitični duh, ki bo spodbujal k natančnosti.

prejšnji članek
Zakaj Lino sosedje sovražijo?
Svet slavnih
Zakaj Lino sosedje sovražijo?
naslednji članek
Svoj zadni album bodo izdali tudi na vinilki
Svet slavnih
Svoj zadni album bodo izdali tudi na vinilki