reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čakajo vas stroški

15. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Čas je, da se poiščete, sestavite, da boste lahko odgovorili prijateljem in partnerju in vstopite v razmerje s prenovljenim občutkom ljubezni in sočutja.

BIK

Harmonija se bo danes prebudila tudi v poslovnih odnosih, čeprav svojih skrbi ne boste mogli popolnoma odmisliti in skriti. Ključ medsebojnih odnosov bo prilagajanje.

DVOJČKA

Imate dovolj časa, da se premislite ali se stvari med vami in vašim partnerjem lahko popravijo, ali je čas, da si najdete nekoga, ki vam odgovarja. Bodite varčni, ker vas čakajo veliki stroški.

RAK

S trenutnim potekom življenja, tako službenega in zasebnega, ste lahko zelo zadovoljni. Zaupajte intuiciji in občutkom, ste na pravi poti in nikar ne čakajte preveč.

LEV

Ko delujete kot svoje nasprotje, ste lahko najboljši, in tega se zavedate. Odgovorno se boste lotevali svojih projektov in jih z neizčrpno energijo oživljali k vrhuncem.

DEVICA

Medtem ko nekateri ne vedo, kaj bi, ste vi svojo hitrost že prestavili na turbo, zamudnikov ne boste čakali. Imate svoje načrte, ki jih ne boste nikomur razlagali.

TEHTNICA

Danes ste razpoloženi in komunikativni. V kolikor se boste podali na kakšno pot, boste spoznali zanimive ljudi. Med temi ljudmi je lahko tudi oseba, ki se vam bo dopadla v vsakem pogledu.

ŠKORPIJON

V svojem delu boste morali najti motivacijo, navdih zanjo pa lahko dobite marsikje. Nekaj ekscentričnosti v krogih, ki vas dobro razumejo, bo balzam za nerazumljeno dušo.

STRELEC

Na delu boste delali usklajeno in dobro, tudi vaši nadrejeni bodo opazili vaše vodstvene sposobnosti. Še naprej delajte v tej smeri in obeta se vam prijetno obdobje.

KOZOROG

V poslu se včasih zgodi, da naletite na neprijetne sogovornike. Nekaj takega se vam lahko zgodi tudi danes. V ljubezni ne morete zmagati, če skrivate prave občutke.

VODNAR

Počutite se trezne in realistične glede ljubezenskih napovedi, zanimate se za zvezo z osebo, ki jo spoštujete in se na njo lahko zanesete. Prihaja tudi manjše presenečenje.

RIBI

Trenutno stavite le na razum in zbranost, ki vam omogočata, da svoje delo brezhibno opravljate, čustvenih izpadov si v službi ne boste privoščili.

prejšnji članek
Aleš prigaral mišice, sedaj gre na operacijo
Svet slavnih
Aleš prigaral mišice, sedaj gre na operacijo
naslednji članek
Swedish house mafia se vračajo!
Svet slavnih
Swedish house mafia se vračajo!