Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

HOROSKOP: Ta znamenja bodo imela največ sreče!
| Horoskop

HOROSKOP: Ta znamenja bodo imela največ sreče!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

S Soncem v znamenju vodnarja se boste z lahkoto prepustili v medsebojnih odnosih in poskrbeli, da bo druženja več kot dovolj. Obremenitve in komplikacije vas ne bodo zanimale, saj boste s svobodnim razmišljanjem zajadrali novim dogodivščinam naproti.

Merkur v znamenju rib lahko doprinese na finančnem in poslovnem področju nekaj zasanjanosti, tako da se skušajte zadev lotiti čim bolj budno in skoncentrirano. Mars v znamenju ovna bo dovajal energijo, potrebno za soočenja, zato se bojte, da bi se česa ustrašili ali po nepotrebnem odnehali. Praznik zaljubljenih bo razigran. Največ sreče boste imeli v tem tednu ovni, device in kozorogi, nekaj nesporazumov pa lahko pričakujete rojeni v znamenju dvojčkov, rakov in rib.

OVEN

Z disciplino, energijo Prvega krajca in trdim delom boste kljub utrujenosti posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko. Konec tedna se boste počutili odlično, saj boste ves čas sproščeni. Pripravljeni boste na vse kar se vam ponuja. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali.

BIK

Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, tega ne pozabite. Tudi če se v prvih dneh tedna, ko bo luna v vašem znamenju stvari ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu bolje. Na ljubezenskem mestu ne pričakujte sprememb. Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi ga spremenili po svoji meri in okusu. To že veste, da je nemogoče.

DVOJČKA

Nekaj se je začelo pospešeno spreminjati, a vi ne morete in ne morete dohajati. Sploh ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas. Zgodilo se bo nekaj tako drugačnega in novega, da ne boste znali sprejeti. Na delovnem mestu bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. Konec tedna se posvetite družini.

RAK

Stežka se boste prilagodili nekomu, ki je močno drugačen od vas in vaših prepričanj. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. Dovolj moči imate, da vse, česar se boste lotili konec tedna opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na svoj notranji občutek.

LEV

Pri delu se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in na dokumente. Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne najdete! To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase in pričakovali nemogoče.

DEVICA

Pred vami je izjemno vzpodbuden teden s številnimi priložnostmi. Po vsej verjetnosti se boste tokrat ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev. Osebni uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi proti koncu tedna.

TEHTNICA

Teden boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in tokrat lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa. Ko se boste že do dobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Ljubezen bo tudi konec tedna sproščena in romantična, ter brez zapletov in konfliktov.

ŠKORPIJON

Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroki. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite. Razpoloženi boste in komunikativni. V soboto boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako podobno razmišljate.

STRELEC

Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste lahko na to, kako dobro se znajdete. Poiščite dobro tolažbo med prijatelji. Tokrat vam bo prijala kot že dolgo ne. Ne tiščite problemov sami vase. Pomagalo vam bo, če se izpoveste. V zadnjem času ste premalo pozorni na hrano, ki jo zaužijete. Tako ne bo šlo več naprej, zato bodite bolj izbirčni.

KOZOROG

Teden vam prinaša številna presenečenja na čustvenem področju. Samski, ki vas čaka neprijetno soočenje, se napolnite s pogumom in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Ves čas nekaj govorite, a niti opazite ne, da vas nihče ne posluša. Potem se sprašujete zakaj nihče ne upošteva vašega mnenja, a zavedati se morate, da pri popolnoma vseh stvareh velja določena meja.

VODNAR

Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov. Počutili se boste dobro in na vašem obrazu bo kraljeval nasmeh. Pokažite drugim kako srečni ste, ko prejmete določeno pohvalo. Ker bo teden tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive.

RIBI

Nekje vas čaka sreča, le pripraviti se morate nanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša teden, ki bo obarvan z ljubeznijo. Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen.