Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Napredovali boste v ljubezni

23. 2. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Pokažite več zagnanosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali svoj prav in si počasi pridobili še nekaj pomembnih točk. Partner si zasluži več vaše pozornosti.

BIK

Preveč zgovorni boste, tako bi se utegnili v določeni situaciji prehitro razkriti. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. V ljubezenskih vodah se boste dobro znašli.

DVOJČKA

Napredovali boste v ljubezni in tako pridobili nekaj odgovorov in priložnosti. Tokrat boste na platno življenja vnašali svetle barve, optimizem in dobro energijo.

RAK

Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite pa se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so bolj direktni.

LEV

Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se podali novim dogodkom naproti.

DEVICA

Intenzivni in nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez prilagajanja.

TEHTNICA

Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili jih boste zagledali.

ŠKORPIJON

Ponavljajo se eni in isti dvomi ter vprašanja. Nekaj vam preprosto ne gre, čeprav sta se z ljubljeno osebo pravzaprav že dogovorila. V ospredju bodo razlike v mnenjih.

STRELEC

Dvakrat boste ponovili isto stvar ali besede. Vse to bo storjeno namenoma, posebno če imate nekaj opravkov s sogovorniki, ki se neprestano izmikajo in iščejo svoj prav.

KOZOROG

Preobremenjeni ste, zato premislite, kako nadaljevati, sicer bo dan potekal v slabem slogu in časa za vaše zasebne zadeve bo vedno manj, kar vas bo jezilo.

VODNAR

Danes vam bo nekoliko lažje, posebno če se boste odločili sprostili višek energije pri športnih dejavnostih, in ne v ugibanjih in predolgih pogovorih o enih in istih temah.

RIBI

Odpravite se daleč, ugajajo vam dejavnosti, kjer lahko preizkusite in doživite kaj novega. Dobili boste več nedvoumnih odgovorov osebe, ki vas vedno bolj zanima.

prejšnji članek
Franko Bajc vratolomno poletel s konja!
Svet slavnih
Franko Bajc vratolomno poletel s konja!
naslednji članek
Dan D se selijo iz svojega 'placa'.
Svet slavnih
Dan D se selijo iz svojega 'placa'.
#nasazenazenska
nasazenazenska