Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne pretiravajte z besedami

25. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vse bo danes potekalo zelo hitro, zato ne boste imeli dovolj časa za kakršne koli dvome, kaj šele za to, da bi spremenili svoje prvotne načrte. Sedaj boste usmerjeni v konkreten cilj.

BIK

V krogu družbe bo nekaj novosti, s katerimi se ne boste strinjali, zato se boste tudi postavili zase. Znova premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za prijetne dejavnosti.

DVOJČKA

Ne potrebujete celotne podpore, morda le kakšno lepo besedo. Nič vam ne bo pretežko in to bo še posebno zanimivo nekomu, ki vas očitno ves čas spremlja in opazuje.

RAK

Pri delu in težjih nalogah boste zbrani. Pazite le pri srečanju z osebo iz preteklosti. Ne pretiravajte z besedami, temveč najprej prisluhnite in poskusite ugotoviti, kaj lahko pričakujete.

LEV

Nekdo očitno ni takšen, kot si želite, a kljub temu ga pogrešate. Ko boste spregovorili o čustvih, se preprosto spomnite, da so dejanja vedno veliko močnejša od besed.

DEVICA

Marsikaj je na vaši strani, zato storite nekaj konkretnih korakov glede srečanja, o katerem že nekaj časa razmišljate. Na vrsto boste danes prišli tudi tisti, ki ste samski.

TEHTNICA

Radi bi najprej premislili, kam vas pelje določena pot. Lahko si boste sami čestitali, ker ste naredili pravo stvar. Partner vas bo popoldne opazoval in bdel nad vašimi koraki.

ŠKORPIJON

Presenečajo vas številne priložnosti, ki prihajajo razigrano in spontano. To vam bo ustrezalo, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne.

STRELEC

Ves čas boste hiteli, potem se nekako naglo umirili. V ljubezni so na vidiku novosti, vsekakor je dobro, če boste znova analizirali določen odnos, ki vas bremeni.

KOZOROG

Zasebno bo potrebno pokazati iniciativnost in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, z nekaj radosti in iznajdljivosti. Nato se vam obeta nekaj več trenutkov sreče.

VODNAR

Soočati se boste morali s tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge, le tako vam bo morda uspelo, kar ste si zamislili.

RIBI

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti.

prejšnji članek
Veste, kaj se je ponoči dogajalo na oskarjih?
Svet slavnih
Veste, kaj se je ponoči dogajalo na oskarjih?
naslednji članek
Meditira in uživa v dobrem seksu
Svet slavnih
Meditira in uživa v dobrem seksu