mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zakaj morate imeti to tehnologijo v svoji kopalnici?

18. 2. 2019; 05.02
Avtor: K.M.
Geberit moderna kopalnica

Moderna kopalnica foto: Geberit

Najbolj aktualen trend sodobnih kopalnic so školjke brez roba. Zakaj?

V kopalnici sta čistoča in higiena zelo pomembna, a čiščenje je za večino visoko na seznamu najbolj neprijetnih opravil. Vsi skriti kotički in mikrobi, ki se v njih nalagajo, nalogo še dodatno otežijo. Eden najbolj problematičnih elementov je straniščna školjka, saj se pod robom školjke nabira ogromno očesu skritih in težko dosegljivih mikrobov. Življenje nam lahko olajša genialna rešitev, ki popolnoma odpravlja vse notranje robove – straniščna školjka brez roba Geberit Rimfree®. Školjke brez roba so velik trend, ki se pojavlja v vedno več sodobnih kopalnicah. Njena inovativna tehnologija, poseben material in praktičen dizajn omogočajo popolno čistočo, pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju na področju sanitarne tehnike, ki izpostavlja 5 ključnih razlogov, zakaj je Rimfree® prava rešitev za vsako kopalnico.

Kopalnica s straniščno školjko Geberit Rimfree foto: Geberit

5 razlogov, zakaj izbrati Geberit Rimfree®:

1. Ni robov, pod katerimi bi se nabirali mikrobi, umazanija in vodni kamen. Rimfree® predstavlja genialnost v kopalniški keramiki, saj popolnoma odpravlja vse notranje robove, torej elemente, na katerih se lahko kopičijo mikrobi in ki lahko ovirajo čiščenje straniščne školjke. Vaše čiščenje kopalnice bo občutno enostavnejše, saj bistveno skrajša čas čiščenja, hkrati pa ohranja visoko raven higiene.


2. Inovativna tehnologija pretoka vode. Posebno oblikovan razdelilnik vode po obodu WC-školjke ustvari vodni curek s tlakom, ki je višji kot pri običajnih školjkah, kar omogoča mnogo učinkovitejše splakovanje kot kadar koli doslej. Pri tem pa ste lahko brez skrbi, saj curki vode zaradi premišljene oblike tečejo le po notranjosti školjke, ne pa ven.
3. Posebna keramika, na kateri se umazanija težje zadržuje. Skrivnost čistoče je tudi v posebni keramični glazuri KeraTect®, ki poskrbi za bolj gladko površino brez por. Takšna površina poveča higieno, saj se mikrobi na njej ne morejo zadrževati, čiščenje pa je zato preprosto in hitro. Tudi čiščenje je potrebno manj pogosto, kar vam dopušča, da dragoceni čas preživite na prijetnejši način.
4. Manjša poraba vode in čistil. Rimfree® je tudi okolju in denarnici prijazna rešitev, saj je poraba čistilnih sredstev manjša kot pri čiščenju običajne školjke, za splakovanje pa porabi manj vode.
5. Edinstven in moderen dizajn. WC školjke Geberit Rimfree® v kopalnico poleg genialne rešitve za higieno in zdravje prinašajo tudi edinstven minimalističen dizajn, ki je na voljo v različnih stilih, za vsako kopalnico.

Preprosto čiščenje foto: Geberit

Straniščna školjka brez roba foto: Geberit

Revolucionarna straniščna školjka brez roba - Geberit Rimfree® za popolno čistočo
Rimfree® straniščna školjka je oblikovana popolnoma brez roba. Brez skritih in težko dostopnih mest, na katerih bi se lahko zadrževali mikrobi in umazanija, ki so vir okužb in neprijetnih vonjav. Posebna glazura KeraTect® pa še dodatno poskrbi, da se nanjo ne prijema umazanija in znatno olajša čiščenje.

prejšnji članek
Čutni preplet zapeljivih linij
Moda&Lepota
Čutni preplet zapeljivih linij
naslednji članek
Znano je, kdaj se vrača šov Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
Znano je, kdaj se vrača šov Zvezde plešejo