Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Trend: Kopalniški elementi iz kamna ali stekla

19. 2. 2019; 02.00
Avtor: K.M.
naravni materiali 2

Nova aktivirna tipka Geberit Sigma21 iz naravnega fino obdelanega kamna brazilskega skrilavca foto: Geberit

Trendi opremljanja prostorov se spreminjajo in to velja še posebej za kopalnico, kjer lahko že z majhnimi spremembami ustvarimo svež in moderen videz. Eden najbolj priljubljenih trendov je uporaba naravnih materialov, kot je prefinjen kamen, ki kopalnici vdihne posebno eleganco in dovršenost.

Takšen čudovit dodatek v moderni kopalnici je prav posebna straniščna aktivirna tipka Geberit Sigma21, ki s klasično osnovo brez obrobe omogoča uporabo posebnih visokokakovostnih materialov, kot sta kamen in steklo. Pri tej tipki so prvič pri Geberitu uporabili naravni material: naravni fino obdelani kamen brazilskega skrilavca. Tipka iz kamna doda kopalnici lepoto narave in se čudovito zlije z ostalimi elementi. Različice iz kakovostno obdelanega stekla v treh barvnih odtenkih (črna, bela ali peščena) pa prav tako navdušujejo z natančnim obrusom, ki prefinjeno zrcali svetlobo. Z Geberitom, vodilnim inovatorjem na področju sanitarne tehnike, lahko kopalnico polepšate že zgolj z novo aktivirno tipko.

Geberit foto: Geberit

Kopalnico popestri čudovit naravni material aktivirne tipke Geberit Sigma21 - Tipka iz kamna doda kopalnici lepoto narave.

Geberit foto: Geberit

Nova tipka Geberit Sigma21 iz kakovostno obdelanega stekla prefinjeno zrcali svetlobo - Tipka iz stekla je na voljo v treh barvnih odtenkih: črna, bela in peščena.

prejšnji članek
Arnej navdušen nad svojo zvezdniško plesalko!
Resničnostni šovi
Arnej navdušen nad svojo zvezdniško plesalko!
naslednji članek
Umrl je modni oblikovalec Karl Lagerfeld
Svet slavnih
Umrl je modni oblikovalec Karl Lagerfeld