požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ko boste naredili to, vas čaka radost!

3. 3. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ko boste odvrgli sebične želje, vas bo preplavila velika radost. Končajte notranji boj, srce in razum obrnite navzven, radost in blagoslovi vas čakajo na vsakem koraku.

BIK

Sedaj ni čas za izpostavljanje na družinskem področju. Pomembno je, da ves zagon usmerite k novim ciljem na ljubezenskem področju. Na koncu vas čaka zadovoljstvo.

DVOJČKA

Temna misel, ki se bo pojavila danes, krade vašo energijo, zato si nikar ne dovolite, da se razširi nad vami. Ozdravite jo tako, da ste spontani, optimistični in nasmejani.

RAK

Situacija vas mami, da vstopite v akcijo na čustvenem področju. Ne pustite se zavesti tej skušnjavi, saj bi lahko bilo ogroženo razmerje, ki ste ga dolgo gradili in sestavljali.

LEV

Svetla prihodnost je v vaših rokah, le zagrabiti jo morate, ter spremeniti nekaj svojih miselnih vzorcev, ki vas omejujejo. Proti večeru si boste zaželeli bližine ljubljene osebe.

DEVICA

Umaknite se iz vrveža in si napolnite baterije. Najlažje si jih boste napolnili skozi pospravljanje v domu, ali sprehodi v naravo. Stik z rastlinami vas bo pomiril.

TEHTNICA

Najboljši čas za razrešitev spora je na začetku dneva, ko se boste sposobni izpostaviti in se boriti zase. Tokrat bi bilo priporočljivo, da ne poslušate svojega ega.

ŠKORPIJON

Ni pravi čas za napredek in konkretne korake, počakajte raje, da se vzpostavi resnica. Notranji nemir na čustvenem področju vas bo podžigal, da uveljavite svojo voljo.

STRELEC

Izpopolnitev in boljše počutje boste našli v skupinski športni aktivnosti, ki vas bo razgibala in hkrati razveselila. Vzdušje vam bo v izredno pomoč v vsakdanjem življenju.

KOZOROG

Partnerski odnos pridobiva na zaupanju. Vse bolj se notranje povezujeta in usklajujeta. Uživajte v obdobju sreče in se posvetite tudi tistim, ki so nekoliko osamljeni.

VODNAR

Največ sreče prihaja skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku vaše notranje energije. Toda ne pozabite tudi na druge.

RIBI

Hlepenje po uresničitvi vašega cilja vas vleče z prave poti, obrnite se nazaj in še enkrat intenzivno razmislite, če je to resnično tisto, kar si želite.

prejšnji članek
Saša Lendero: zaradi oddaje bova trpela midva z Mihom
Svet slavnih
Saša Lendero: zaradi oddaje bova trpela midva z Mihom
naslednji članek
To je menjava za Slavka Bobovnika
Svet slavnih
To je menjava za Slavka Bobovnika
#nasazenazenska
nasazenazenska