900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Največ sreče v tem tednu pričakujte ovni, dvojčki in device

25. 2. 2019; 01.00
Avtor: K.M.
zvezde horoskop

zvezde vedo foto: Dreamstime

V teden pred vami se boste usmerili premišljeni, vendar s Soncem in Merkurjem v znamenju rib še vedno malce zasanjani. Prepričani boste, da je dovolj, da o nečem razmišljate, energije za akcijo vam bo tokrat primanjkovalo.

Le najbolj vztrajni lahko upate na podporo Marsa v znamenju bika, ki bo poskrbel, da bodo nujne zadeve pravi čas zaključene. Do petka, ko Venera začne svoje gibanje v znamenju vodnarja, boste bolj zadržani in hladni, nato pa prihaja želja po intenzivnem dogajanju na področju ljubezni in prijateljskih odnosov. Konec tedna bo ugodna konjunkcija med Luno in Venero pričarala srečo, lepe priložnosti in ugodno energijo, če vas čaka kakšno ljubezensko srečanje. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, dvojčki in device, nekaj smole pa boste deležni v znamenju tehtnice, vodnarja in ribe.

Ljudem, rojenim v znamenju rib, se oči svetijo na čisto poseben način, videti je, kot bi bile nenehno solzne. foto: Profimedia



OVEN
Pozabite na stare zamere, ki vas še vedno omejujejo in vznemirjajo. Pred vami so dnevi polni izzivov, predvsem na ljubezenskem področju. Tarnanje partnerja je doseglo vrelišče, enako ekonomski standard in slabša udeležba v proračun. Odločitve boste sprejeli počasi, bodo pa dokončne. Spremembe se že veselite in na novo spoznane osebe tudi, saj vam manjka nekaj vznemirljivega.

BIK
Venera vas bo v tem tednu spremljala na ljubezenskem rušilnem pohodu. Razen prijeto toplega sonca in osebe nasprotnega spola ne boste dovzetni za ničesar drugega, saj boste potovali po svojem doživljanju. Vsi načrti in ne nujne obveznosti bodo morali počakati do konca tedna, ko se vaša zgodba kristalizira in mikavnost potrdi tudi nasprotna stran.


DVOJČKA
Dnevi v tem tednu bodo močno podrejeni druženju, pogovorom in načrtom, povezanimi z vikendom. Veselite se lahko ob druženju z domačimi, vendar ne pretiravajte s hrano, ki je bolj mastna, ker imate lahko črevesne težave. Pomembno za vas bo, da ste dobro sprejeti in opaženi, zato boste skrb posvečali tudi zunanjemu videzu in si seveda privoščili nekaj novega.

RAK
V naslednjih dneh bo partnerski odnos bolj viharen kot sicer, kar vas lahko popelje v nezadovoljstvo. Bodite potrpežljivi in priskočite partnerju na pomoč pri izbiri kot tudi sami organizaciji. Kar nekaj dodatnih opravil vas čaka preden za vikend z družbo priredite zabavo, kjer boste deležni pozornosti in domačnosti. Delo vas tokrat ne bo najbolj zanimalo.

LEV
Naj vas ne skrbi, kako boste zmogli rešite vse nastale zaplete. Z lahkoto, kot vedno kadar morate odreagirati izjemno hitro in zadeve rešiti v korist šibkejših. Znani ste po tem, da z vašo humano noto vselej rešite zadeve pravično, tako bo tudi v tem tednu. Več časa zase si boste vzeli v nedeljo, ko bo druženje s prijatelji prava sprostitev in popestritev.

DEVICA


S partnerjem v tem tednu z za vaju ugodno luno skleneta premirje in se dogovorita o motečih stvareh. Ob spoznanju, da se končno slišita in poslušata bo jasno, da vaju ljubezen močno zaznamuje. V znak sprave in tudi želje si privoščita nekaj dni zgolj zase, umaknjeno od vrveža. Naužili se boste svežega zraka in se zbujali ob ptičjem petju, ki bo pravi balzam za vas.

TEHTNICA
Dnevi v tem tednu bodo primerni za urejanje doma in ugodne nakupe. S svojo magično močjo boste povezovali družino in se izkazali pri nasvetih. Nad vašo spretnostjo bodo navdušeni tudi sodelavci, saj vas po tej plati ne poznajo. Dobrota ima svoj čar in se vrača, zato nadaljujte s svojimi dobrimi koraki, ki se vam bodo zagotovo enkrat tudi povrnili, morda v drugi obliki.

ŠKORPIJON
V tem tednu se boste s poslovnimi partnerji dogovarjali o novem projektu in zanimivih priložnostih. S svojo prefinjeno in diplomatsko držo razorožite morebitne dvomljivce. V drugi polovici tedna boste nadrejenim že mahali s podpisano pogodbo, kar bo odlična priložnost za finančni dodatek. Ste že opazili kako vas privlačni sodelavec opazuje? Ne čakajte, ampak se nasmehnite.

STRELEC
V vsem boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v vašem znamenju iskali globlji pomen. V prijateljskih se ne boste zadovoljili s površnim, vselej boste zahtevali iskreno komunikacijo. Opustite težka filozofska vprašanja, ker pravi odgovor ne bo podan. Misli vam bodo uhajale drugam in na drugo lokacijo, ki je rezervirana za občasna srečanja in drugačno življenje.



KOZOROG
Iznajdljivost, inovativnost in odlične zamislice vam bodo lepšale ta teden. Vedno polni novih idej in s tem veliko novih načinov za zaslužek so odlike, ki bodo zavidanja vredne, sprožile ljubosumje med sodelavci in znanci. Vaš hitro rastoči standard pa sproži val ogorčenja, a le pri nekaterih. Iz vašega vidika bo zabavno, saj se boste vsemu skupaj hudomušno nasmejali.

VODNAR
Posledica slabe komunikacije med vami in sodelavcem bodo manjši nesporazumi. Rešite vzrok težav, preden pripelje do še večjih nasprotij. Cvetje, ki ga prejmete v dar, vas bo napolnilo z ljubeznijo, upanjem in zanosom. Druga polovica tedna prinaša precejšnje osebne, materialne in ljubezenske spremembe. Samski dobite nove strastne priložnosti.

RIBI
Čutili boste potrebo, da prevzamete odgovornost za spremembe na delovnem področju in se soočite z nastalo situacijo. Nemiren teden bo terjal od vas zamenjave in improvizacije. Vse skupaj vas privede do ne slutenih rešitev z imenom odlična ideja. Oboževalcev tudi tokrat ne bo manjkalo, saj znate plavati in napeljati vodo na svoj mlin, takrat ko je to potrebno.



prejšnji članek
10 pravil za uspeh v poslu: Najdite srečo
Zdravje
10 pravil za uspeh v poslu: Najdite srečo
naslednji članek
To je ljubezen Tare Zupančič
Svet slavnih
To je ljubezen Tare Zupančič
#obraziavenija
obraziavenija