Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pravi moški vas zna nasmejati

21. 12. 2021; 03.00
Avtor: K. S.
profimedia-0300283892

Če vas moški spravi v smeh, je pravi za vas foto: Profimedia

Ste kdaj bile na zmenku z nekom, ki je bil navzven skoraj maneken, a vam nekaj ni kliknilo? Verjetno pomanjkanje humorja.

Igralka Nia Vardalos je nekoč izjavila: »Dajte ženski kompliment in se vam bo nasmehnila. Spravite žensko v smeh in se bo slekla.«

Ne moremo si lagati, dober smisel za humor je čudovita in predvsem atraktivna lastnost. Zaradi tega se mu oprosti marsikatera druga pomanjkljivost, sploh vizualna. Naenkrat se iz povprečnega moškega razvije skorajda najlepši moški sveta. Pomislite, kolikokrat ste na moškega začele gledati drugače takoj po tem, ko vas je spravil v smeh.

Ste vedeli, da je smisel za humor v resnici znak inteligence? Pa ne le to. Preko njega oseba razkrije svoje unikaten pogled na svet, prav tako pa se dokaže kot socialna in družabna oseba, ki zna na življenje pogledati tudi bolj sproščeno.

Zaradi smeha velikokrat pride do naslednjega zmenka … in naslednjega in naslednjega in potem je tu že skupno bivanje, poroka, družina in tako dalje.

Slednja vrlina spada med top 5 »zahtev«, ki jih imajo mladenke za svoje bodoče partnerje. Med tem ko sicer oba spola to rada omenita kot nujo, je v resnici realnost takšna, da med tem ko ženske iščejo moške, ki bi jih nasmejali, moški iščejo ženske, ki bi se smejale njihovim šalam.

Ste pred kratkim šle na zmenek z moškim, ki vas je večkrat nasmejal skoraj do solz? Bravo, spoznale ste svojega bodočega partnerja. Če drži rek, da je smeh pol zdravja, še toliko bolje, mar ne?

prejšnji članek
Ana Roš prvič kuhala v slovenski prestolnici
Kulinarika
Ana Roš prvič kuhala v slovenski prestolnici
naslednji članek
Preprosti in zdravi napitki, ki vam bodo povrnili energijo
Zdravje
Preprosti in zdravi napitki, ki vam bodo povrnili energijo