Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Vzrok vaše nezaupljivosti

10. 3. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (2)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nihče nima nič proti vam, čeprav vsako besedo ali pogled razumete po svoje. Poskrbite, da bo vsaj v družini konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene zadeve.

BIK

Nekomu še ne zaupate, kar je pametna poteza, saj je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morali zavrniti, vsekakor pa gre le za začasne ovire, ki naj vas ne jezijo.

DVOJČKA

Trenutno ste se na pragu novosti, ki prodirajo v vaše življenje in so povezane z ljubezenskim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa giba v vaši bližini.

RAK

Okoli vašega ljubezenskega življenja se bo dvignilo precej prahu. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije.

LEV

Prijeten dan velikih podvigov, ki vam bo dovolil tudi nekaj ležernosti. Možni so globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas žal ne bodo premaknili iz mrtve točke.

DEVICA

Vedno pogosteje razmišljate o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte še pogum, vendar vsekakor ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.

TEHTNICA

Spodbudne energije boste najlažje izkoristili na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes samo razmišljali.

ŠKORPIJON

Lotili ste se zadeve, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekom, ki vam bo pomagal razrešiti vaše dvome.

STRELEC

Življenje bo danes zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, bo pa prisotno dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo tokrat pozitivno motivirali.

KOZOROG

Dan obeta srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v malce bolj kočljivi situaciji.

VODNAR

Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar v resnici potrebujete. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svoj čas in pozornost, boste videli, hvaležni vam bodo.

RIBI

Luna napoveduje zanimiv dan, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu zanimivejšega obdobja.

prejšnji članek
Zvezde plešejo: pokukali smo na plesne treninge tekmovalcev
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: pokukali smo na plesne treninge tekmovalcev
naslednji članek
Osbourne je uradno ločen
Svet slavnih
Osbourne je uradno ločen
#nasazenazenska
nasazenazenska