osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Dnevni horoskop: Prevladovala bo hitra in napeta energija.
| Horoskop

Dnevni horoskop: Prevladovala bo hitra in napeta energija.

Horoskop, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ne pozabite na zdravo prehrano in ne pustite, da vam stres pride do živega. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in naredili načrt bolj umirjenega, zdravega življenja.

BIK

Prevladovala bo hitra in napeta energija. Po eni stran bo veliko misli in idej, po drugi strani pa ne boste imeli pravega potrpljenja za ljudi okrog sebe, še najmanj za domače.

DVOJČKA

Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo.

RAK

Počakajte vsaj še nekaj časa in vse se bo zavrtelo drugače, boljše, posebno za tiste, ki že dolgo hrepenite po drugačnem scenariju. Premislite o tistemu, pred čimer ste si zatiskali oči.

LEV

Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, posebno če je partner ljubosumne narave. Počasi bosta našla skupni jezik.

DEVICA

Bolj popustljivi in razumljivi postajate. Najbolj uspešni boste v umetnosti in pri delu z ljudmi. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vedno bolj bremeni.

TEHTNICA

Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo zmotilo. Za samske kljub dnevu zaljubljenih ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste počasi postajali vedno bolj optimistični.

ŠKORPIJON

Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic.

STRELEC

Na vaše počutje bo pozitivno vplivala oseba ki je optimistična in razume vašo situacijo. Presenečeni boste, posebno ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno.

KOZOROG

Bolj previdni boste morali biti. Vaša simpatija bo še posebno občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne bo pokazala. Posvetite ji več pozornosti, s tem boste umirili situacijo.

VODNAR

Samski lahko danes uživate v tistem, kar vam prinaša nasmeh na obraz, vezani pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja.

RIBI

Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili. V čustvenih odnosih bo prisotnega še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko samo še dodatno zmede.