klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Bodite previdni pri svoji naslednji poslovni potezi

13. 3. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

S samozavestjo in prodornostjo boste dosegli to, po čemer hrepenite že nekaj časa. Zanimivo bo, posebno v službenem krogu, saj vas bodo ves čas hvalili, česar niste vajeni.

BIK

Danes bo prisotne nekaj živčnosti, toda tudi veliko praktičnosti in dela, ki pa vam ne bo najbolj pisano na kožo. Pretirana kritičnost vas lahko v popoldanskih urah stane dobrih odnosov.

DVOJČKA

Skrbelo vas bo, ker že predolgo čakate na odgovor na neko sporočilo. Še vedno se preveč zapletate, namesto da bi zadeve reševali le s popolno odkritostjo.

RAK

Izredno učinkoviti boste, to se bo odražalo predvsem v karieri in pri študijskih obveznostih. Vse skupaj se bo tokrat dobro izteklo. Odpira se več možnosti, toda po občutku se odločite za prvo.

LEV

Bodite previdni pri svoji naslednji poslovni potezi, saj vas nekdo ves čas opazuje. Trenutno ste na tankem ledu, zato se nikar preveč ne igrajte z ognjem.

DEVICA

Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite trenutne opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša tudi kakšno korist ali morda celo napredek na poslovnem področju.

TEHTNICA

Nekdo vam bo pošteno zamešal štrene, čeprav se morda zavedate, da nimata veliko skupnega. Čas bo morda pokazal drugače, zato se je vredno potruditi in se prepustiti.

ŠKORPIJON

Srce vas vodi k pravi odločitvi. Negotovost boste hitro premagali, saj bodo dejstva kar kapljala. V poslovnem krogu lahko počasi presenetite z dobrim predlogom.

STRELEC

Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas utruja.

KOZOROG

Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more vse dni v tednu samo delati in tudi vam ni potrebno.

VODNAR

Pustili boste čakati, kar bo nekoga vznemirilo. Proti večeru boste spet bojeviti in pripravljeni na odkrite pogovore, ki vam vsekakor prinašajo jasnejšo sliko.

RIBI

Vaš urnik bo ravno v nasprotju z zaposlenostjo vaše ljubljene osebe. Nikar ne prenesite slabe volje zaradi tega na vajin odnos, saj bi si s tem pokvarili čudovit večer.

prejšnji članek
Po Renatu postala čisto druga oseba
Resničnostni šovi
Po Renatu postala čisto druga oseba
naslednji članek
Na izviren način čestitala možu
Svet slavnih
Na izviren način čestitala možu
#obraziavenija
obraziavenija