testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Umaknite se iz gužve, ki vas utesnjuje

14. 3. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas.

BIK

Danes boste dopoldne uživali v pozornosti, potem sledi nekoliko težavni čas, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se v sedanjem razmerju prehitro sprostili.

DVOJČKA

Vse se bo odvijalo tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno v prijateljstvu in ljubezni, kjer ste v zadnjem času vse skupaj odmislili.

RAK

Čutite, da bi se lahko izborili za boljše pogoje. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste naleteli na še nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven.

LEV

V današnjem dnevu vam bo vse zelo lahko, saj boste v mislih premlevali, kako čudovito ste se imeli z ljubljeno osebo. Te občutke si boste zagotovo želeli čim prej ponoviti.

DEVICA

Umaknite se iz gužve, ki vas utesnjuje. Vaša osamitev lahko koga zmoti, vendar se ne obremenjujte, bodo že prenesli in kmalu boste zopet družabni in nasmejani.

TEHTNICA

Na čustvenem področju je še veliko neizgovorjenega. Na novosti še niste pripravljeni, zato nikakor ne hitite preveč. Pazite z osebo, ki vam je všeč, vendar imate občutek da ne govori resnice.

ŠKORPIJON

Na poslovnem področju bo nekaj neznank, zlasti okoli novih sodelavcev ali pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj so vam nakazane nepredvidljive ovire.

STRELEC

Danes nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete.

KOZOROG

Za odgovore na vprašanja, ki se vam postavljajo, se ozrite v preteklost. Čas je za kompromise in ne trmasto vztrajanje pri svojem. Premislite o svojih prednostih.

VODNAR

Dan se bo odvijal v znamenju večje nestrpnosti v odnosih v domačem krogu. Pazite, posebno pri dogovorih v zvezi z denarjem. Ne hitite, posebno na poslovnem področju.

RIBI

Dobro boste opravili nekaj, za kar ste nekoč potrebovali več časa, kar vam bo ponovno dvignilo vašo samozavest. V ljubezni pa še vedno ni tako kot mora biti, saj si nečesa ne priznate.

prejšnji članek
Tako se je Eva Tomažu predstavila na facebooku
Resničnostni šovi
Tako se je Eva Tomažu predstavila na facebooku
naslednji članek
Pod krošnjami z Xequtifz
Svet slavnih
Pod krošnjami z Xequtifz