osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Dnevni horoskop: Nikar ne ostanite doma in zaprti
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nikar ne ostanite doma in zaprti

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Na določeno situacijo boste gledali drugače kot doslej in ne boste skrivali, da si želite več komunikacije in razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje oseba nepredvidljivega značaja.

BIK

Nepričakovane spremembe v načrtu za današnji dan bodo dejansko prinesle premik na bolje, česar niste pričakovali. Poskušajte biti odprti za novo dogajanje, ki vas bo razvedrilo.

DVOJČKA

Nikar ne ostanite doma in zaprti, še posebej če želite razčistiti nekaj, kar vaju s partnerjem oba muči. Samski se usmerite v prijateljske odnose, ki počasi prinašajo nadgradnjo.

RAK

Največji dosežki prihajajo skozi delo, zato je nujno, da se prilagodite. Natančnost in učinkovitost vas bo spodbujala. Toda ne pozabite tudi na druge, ki bodo potrebovali vašo pozornost.

LEV

Ljubezen boste pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z nekaj zanimivimi, ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v komunikaciji.

DEVICA

Okoliščine so vam tokrat naklonjene, še posebej če se boste odločali povsem samostojno, brez vmešavanja ostalih. Vztrajate, tudi če vam ne bo všeč, saj se boste tako najlažje učili.

TEHTNICA

Imate občutek, da boste spremenili obstoječe stanje, toda tokrat bo marsikaj nepredvidljivo, z edinim premorom v poznih večernih urah, ko bo več sproščenosti.

ŠKORPIJON

Čutite, da je odziv prijatelja dober, sicer pa boste vse skupaj še temeljito razmislili, in sicer v večernih urah, ko boste bolj umirjeni. Upoštevajte tudi svoje srce.

STRELEC

Največji dosežki prihajajo skozi skupinske podvige, zato je nujno, da se prilagodite. Natančnost in učinkovitost vas bo spodbujala. Toda ne pozabite tudi na druge, ki bodo potrebovali vašo pozornost.

KOZOROG

Nekaj kar se bo dogajalo, vas bo močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite osebno. Pazite, da boste vašo vizijo držali ločeno od čustvenega dogajanja.

VODNAR

Praktična in učinkovita energija današnjega dne je za vas kot naročena. Videli boste kaj vse je za postoriti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno.

RIBI

Danes boste tako v poslovni okolici, kot tudi v ljubezni počasi razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo po nepotrebnem.