mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Venera prinaša v ljubezenske odnose brezskrbnost

11. 3. 2019; 01.00
Avtor: K.M.
Venera

Ni naključje, da je Venere retrogradna točno 40 dni. foto: PS

Kaj vam za ta teden napoveduje horoskop?

V tednu pred vami se boste s soncem v znamenju rib zasanjano prepuščali ležernimi energijam, ki bodo do četrtka ko nastopi prvi krajec motile vašo storilnost. Tudi Merkurjeva retrogradnost še vedno prinaša napake, nesporazume in nerodne situacije, ki vas lahko v trenutku vržejo iz dobrega razpoloženja v slabega. Vendar bo vse bolj kratkotrajnega značaja, neosebno. Proti koncu tedna bo lunina energija, ki vas vodi k napredku in novim začetkom poskrbela, da se boste znali približati notranjim vzgibom in se o tistem, kar vas bremeni tudi pogovoriti. Venera v znamenju vodnarja prinaša v ljubezenske odnose brezskrbnost in močno željo po neodvisnosti. teden bo najbolj naklonjen ovnom, dvojčkom, in levom, nekaj težavic pa lahko pričakujete raki, strelci in kozorogi.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

OVEN
V tem tednu se vam z vplivom lune v dvojčkih ponuja priložnost, da rešite zasebne odnose taktno in bolj odločno. Dodatnih obveznosti si preprosto ne želite, zato si postavite prioritete in energijo usmerite na vam poznano področje, kjer bosta zacveteli. Idealni dnevi za menjavo ali kakšno novo smernico. Izkoristite priložnost dodatnega zaslužka.

BIK
Nekaj zadev v tem tednu zaključite popolnoma drugače, kot ste pričakovali. Presenečeni nad odličnim razpletom se boste sredi tedna, ko bo luna v dvojčkih znašli pred prelomnico, ko se boste odločali, kaj je za vas pomembno in kje nadaljevati. Presenečenj še kar ne bo konec. V zadnjem trenutku dobite sanjsko ponudbo, kar vas bo razveselilo.


DVOJČKA
Pred vami je nekaj prijetnih dni, nikar jih ne zapravite s premišljevanjem o možnih zapletih in negativnih situacijah. Sprejmite ponujeno roko in se usmerite naprej, odločno in pogumno. Pri pomembnih dogovorih si vzemite čas in se pogajajte v okvirih svojih pristojnosti. Ob koncu tedna se vam vrne razpoloženje za zabavo in romantiko.

RAK
V odnosih do bližnjih lahko v ponedeljek z luno v vašem znamenju izkusite težave. Sprli se boste zaradi svoje pikolovske narave, ki bo tudi sredi tedna neprizanesljiva. V službi boste, prav nasprotno, delovali izjemno sproščeno. Uživali boste v nezahtevnih opravilih, odmaknjeni od stresnih situacij. Pazite, kaj obljubljate.

LEV
V tednu, ki je pred vami uresničite kar nekaj svojih tihih želja, kot tudi poslovnih. Obeta se vam več mikavnih priložnosti, po občutku boste zbrali najboljše. S pomočjo prikupne osebe lahko dekorativno popestrite dom. Uspešno spravite pod streho nalogo, ki vam je povzročala nočne more. Vikend bo zabaven in dinamičen.

DEVICA


Manjše težave se v prvih dneh tedna obetajo na poslovnem področju. Bodite zelo previdni pri sklepanju poslov z moško osebo, ki se bo zelo prilizoval a njegovi nameni niso pošteni. Previdno z denarjem do sredine tedna, ko vam bodo zvezde bolj naklonjene. Prava sprostitev tudi duha vas čaka ob vikendu, ko se bo vse odvijalo v vaši smeri.

TEHTNICA
V službi se ponavlja stara zgodba. Ker ste se nekaj naučili iz preteklih izkušenj, vam bo zdaj veliko lažje. Privlačil vas bo nekdo, ki ga že dolgo poznate in opazujete. Strahovi so konec tedna odveč, saj boste kmalu ugotovili, da je privlačnost obojestranska. Osredotočite se na to, kje bosta preživela vikend.

ŠKORPIJON
Ugajal vam bo dinamičen urnik, zato si boste organizirali več odgovornosti in dejavnosti. Pazite, da jih ne boste nazadnje imeli preveč. Nekdo vas bo presenetil s čustveno izpovedjo, ki pa bo žal prišla ob nepravem času. Ne imejte slabe vesti, če ne čutite tako, kot pričakuje. Vezani boste v nedeljo z luno v levu več tičali skupaj.

STRELEC
Ne hitite v ponedeljek, ko bo luna v raku s pomembnimi opravki, pri katerih je nujno, da ste popolnoma osredotočeni. Če sami nimate časa, prosite za pomoč natančnega kolega. Čeprav hrepenite po samoti, si za ljubljeno osebo ta teden vzemite več časa. Tako se bosta oba počutila varno drug ob drugem. Meditacija vas bo sprostila.



KOZOROG
Prezaposleni boste in to se bo sredi tedna, ko bo luna v dvojčkih odražalo tudi na vašem razpoloženju. Komunicirali boste le toliko, kolikor bo zahtevala narava dela. Finančno stanje se počasi izboljšuje, priliv bo nekoliko večji. Ne zamerite prijateljev in njihovih koristnih nasvetov. Več energije in budnosti bo prisotne ob vikendu.

VODNAR
Do sredine tedna vas bodo spremljale ljubezenske težave, ker se zadeve ne bodo odvijale po vaših pričakovanjih. Čustva morajo na plano, takšna ali drugačna, tako se prečistite starih energij in podarite prostor novemu. Poskušajte na odnos gledati z manj jeze in odpora. V nedeljo prihaja z luno v levu prijaznejša komunikacija.

RIBI
V naslednjih dneh se boste močno razveselili klica osebe, ki vam že dolgo krati spanec. Povabilo na družabno srečanje bo sprožilo trebušne metuljčke. Nervozo boste krotili s pripravami na stilsko preobrazbo, ki bo več kot všečna. Druženje bo prijetno, začetna nervoza pa v nedeljo, ko bo luna v levu popusti ob sproščeni komunikaciji.


prejšnji članek
Aktualov dan žena presegel vsa pričakovanja!
Svet slavnih
Aktualov dan žena presegel vsa pričakovanja!
naslednji članek
Damjan Murko med striptizerje?
Svet slavnih
Damjan Murko med striptizerje?
#nasazenazenska
nasazenazenska