Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan
| Oglasno sporočilo

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Prijatelji ti vsak dan dajejo potrebno energijo!, Profimedia

Svoje telo in misli moraš vsak dan negovati in spodbujati. Prijatelji ti to največkrat pomagajo narediti odznotraj, Mineral 89 pa od zunaj.

Prijatelji, tisti najboljši, so največji boost dnevne prijateljske energije, ki s svojo spodbudo, besedami in motivacijo boostajo naše telo odznotraj. Regijska raziskava je tako pokazala, da je večina vprašanih mnenja, da jim prijatelji pomagajo pri soočenju z novimi stvarmi in izkušnjami, z njimi pa se radi pogovarjajo tudi o svojih strahovih in dvomih na različnih področjih. Še vedno pa tako podporo pri svojih prijateljih največkrat iščejo ženske. 

91 % vprašanih v prijateljih išče svoj boost, ko se soočajo z novimi stvarmi.

Kako prijatelji boostajo?

Največjemu odstotku vprašanih je najbolj pomembno, da lahko s prijatelji govorijo o vseh temah, pomembno jim je tudi to, da jih razumejo in da jim pomagajo takrat, ko je to najbolj pomembno. Notranji boost, ki ti ga dajo prijatelji, so potrebi za dnevne aktivnosti, predvsem takrat, ko izgubiš vso motivacijo. 

V svoji koži se moraš počutiti dobro in udobno

Za dobro počutje v svoji koži je v enaki meri, kot energija in motivacija, ki ti jo dajejo prijatelji, pomemben tudi zunanji boost, ki ga vsakodnevno nameniš svoji koži. Pri tem ti lahko odlično vsak dan pomaga Minéral 89, ki vsebuje kar 89 % mineralizirane vode VICHY in naravno hialuronsko kislino, odlikuje pa ga tudi naravna in enostavna formula, z vsakim nanosom pa tvojo kožo naredi bolj močno in polno, doda pa ji tudi potreben sijaj. 

Foto: Promocijski material - VICHY MINERAL 89

»Prvi vtis o boosterju Minéral 89 je zelo pozitiven, všeč mi je njegova lahkotnost in tudi to, da se hitro vpije. Po nanosu pa je koža napeta, prožna in sijoča – videti je resnično zdrava,« je o Vichy Minéral 89 povedala Nives Orešnik, ki ga dnevno uporablja kot zunanju booster, odznotraj pa ji energijo daje njena prijateljica Anja. 

Zaradi prijateljice si močnejša in pogumnejša. Daje ti podporo in motivacijo, je tvoj dnevni booster energije. Kar je prijateljica zate, je Vichy Minéral 89 za tvojo kožo.
Povej svoji BFF, koliko ti pomeni, in ji podari

kodo za 20-odstotni popust
& brezplačno dostavo


ob nakupu izdelka Vichy Minéral 89 ter se ji tako zahvali za vso podporo.