Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo oporo in družbo
| Oglasno sporočilo

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo oporo in družbo

Fotografija je simbolična, Profimedia

Na naši strani njena.svet24.si/bff smo te pozvali, da se pridružiš posebnemu izzivu in skupaj s prijateljico preizkusiš nekaj novega.

Dober teden dni smo preko spletnega obrazca zbirali želje in ideje za izzive, ki ste si jih želele opraviti skupaj s svojo BFF, s svojo najboljšo prijateljico in s tisto osebo, ki skrbi za tvoj dnevni boost prijateljstva. Milenike smo pozvali, da najdejo svojo vzpodbudo v svojih najboljših prijateljicah. In kakšni so rezultati? 

Želje, v katerih so uporabnice iskale pomoč svoje najboljše prijateljice, so bile različne in so se med več kot šestdesetim prijavljenim močno razlikovale. Od potovanj, raziskovanja Evrope, izletov do morja, do lepotnih razvajanj in stilskih preobrazb. Bile so tudi bolj preproste, kot zgolj to, da ohranita pristno prijateljstvo, srečanje z najboljšo prijateljico, s katero se že dlje časa nista videli in celo zgolj to, da bi celoten dan skupaj namenili prostovoljstvu. Vse postavljene želje in izzive si lahko ogledaš TUKAJ

Čeprav so bile vse poslane prijave nekaj posebnega, na koncu pa smo izbrali zgolj eno nagrajenko, oziroma en par najboljših prijateljic. Najbolj jih je prepričala želja 22-letne Ane Sajovic, ki je zbolela za hodgkinovem limfonom, v svoj izziv pa je povabila svojo BFF - sestro Ivo s katero si želi preizkusiti letenje v Aerodiumu. "Moja sestra je ena izmed mojih največjih podpor. Z mano se bori, joče in me spravlja v smeh," je o svoji BFF povedala Ana. Njun skupni cilj pa ni zgolj usmerjen v letenje, ampak predvsem v to, da bi Ana premagala bolezen, za kar pa pravi, da jima gre kar dobro. 

Foto: Promocijski material - Iva in Ana

Ani in Ivi smo omogočil let v Aerodiumu o celotnem dogajanju pa bomo za njiju posneli tudi spominski videoposnetek.

10 'srečnih' poraženk pa bo VICHY nagradil z dnevnim boosterjem za močno in polno kožo, VICHY Minéral 89, ki z edinstveno kombinacijo mineralizirane termalne vode Vichy, prvič doslej v 89-odstotni koncentraciji, združene s hialuronsko kislino naravnega izvora, krepi funkcijo kožne pregrade, ki je vsak dan močnejša v boju proti škodljivim učinkom onesnaževanja, stresa in utrujenosti. Dan za dnem je koža navlažena, sijoča in boljšega tonusa ter polna zdravega sijaja. Več o izdelku si lahko preberete TUKAJ

Zaradi prijateljice si močnejša in pogumnejša. Daje ti podporo in motivacijo, je tvoj dnevni booster energije. Kar je prijateljica zate, je Vichy Minéral 89 za tvojo kožo.
Povej svoji BFF, koliko ti pomeni, in ji podari

kodo za 20-odstotni popust
& brezplačno dostavo


ob nakupu izdelka Vichy Minéral 89 ter se ji tako zahvali za vso podporo.