GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Polna luna bo močno poudarila čustveno plat vašega zaznavanja

18. 3. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
polna luna

Polna luna foto: PS

Kaj vam napoveduje tokratni tedenski horoskop?

V teden stopate nekoliko nihajoči. Do srede bodo prevladovale čustvene situacije, ki vas bodo na trenutke vznemirjale, nato pa se Sonce v prvem pomladnem dnevu pomakne v znamenje ovna, ki vam prinaša več akcije, hitrih odločitev, svobodnega razmišljanja in predvsem samozavesti. V četrtek bo Polna luna močno poudarila čustveno plat vašega zaznavanja in težko se boste pri težjih opravilih popolnoma zbrali ter osredotočili. Ne bodite presenečeni, če boste tako hiteli, da boste kakšno zadevo spregledali ali pozabili. Obremenitve pa vas tokrat ne bodo posrkale vase, ampak se boste znali z njimi soočati. največ sreče boste v tem tednu deležni biki, dvojčki in vodnarji, nekaj težavic pa lahko pričakujete rojeni v znamenju ovna, tehtnice in ribe.

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia



OVEN
Navdih boste v prvih dneh tedna črpali iz vseh možnih virov, ki jih imate na razpolago, vendar vam ne bo čisto jasno, če imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo počasi zapustili. Ponavljajo se vam lahko manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate tokrat boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira. Konec tedna prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.

BIK
Lahko računate na srečne okoliščine, posebno v situacijah, kjer je zgovornost ena najbolj zaželenih lastnosti. Imeli boste občutek uspešnosti, vztrajnosti in zadovoljstva. V samopomoč vam bo v drugi polovici tedna tudi vaša intuicija. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo nujno potrebno. Pazite tudi na finance.


DVOJČKA
V teden boste stopili zadovoljni. Združili boste duhovna znanja in intuicijo. V kolikor se boste poslušali, lahko poiščete energijo za napredek. Petek bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju. Nikogar ne morete zavrniti, saj ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega. Postavite se zase in vztrajajte.

RAK
Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo proti koncu tedna krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili svoje mesto. Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič pa se dolgo vleče in vleče. Ne pozabite, da lahko vse spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.

LEV
Notranja moč se bo v sredo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako našli ugoden veter za spremembe. Tok le teh bo počasen in temeljit. Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v četrtek v osredju. Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti in ideje.

DEVICA


Pridobili boste paleto novih izkušenj. Srečo boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnostih. Po stanju planetov je moč razbrati, da prihaja več priložnosti na finančnem področju. Bodite pozorni na nekaj, kar so vam povedali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je napaka. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili.

TEHTNICA
Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti, kot do sedaj. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta. Če bodo nadrejeni pohvalili vaše sodelavce, se vas bo polotila tekmovalnost. Na vsak način boste želeli dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši.

ŠKORPIJON
Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov. Prijatelji bodo tokrat glavna sestavina vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vas lahko pripeljejo do dobrih rezultatov.

STRELEC
Veliko energije boste vložili v posel in v sodelovanje z znanci. Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi nekaj začeli na lastno pest, vendar se nikar ne zaletite prehitro. Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se daleč pride, tudi če je vaš um nemiren in misli intenzivne.



KOZOROG
Marsikaj bi storili za osebo, ki jo ljubite. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o poslovnih zadevah, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč. Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zadeve.

VODNAR
Vaš čut za ustvarjalno delo bo sredi tedna spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije in kreativnosti. S prijetnim srečanjem boste popestrili svoj teden. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli.

RIBI
V vaši bližini se dogaja nekaj, o čemer bi radi izvedeli več, posebno če zadeva novo dejavnost, v kateri vidite svojo priložnost. Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi odnehali. V sredo in četrtek boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in morda tudi ustreznejše delovno mesto.



prejšnji članek
Nepozaben vikend na ŠVICu
Svet slavnih
Nepozaben vikend na ŠVICu
naslednji članek
Po hudem treningu posredovala nujna medicinska pomoč!
Svet slavnih
Po hudem treningu posredovala nujna medicinska pomoč!