Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekdo bo z vami danes malce nesramen

1. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Dobili boste navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče in nadaljujte po začarani poti, seveda s svojim simpatičnim stilom.

BIK

Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Sestavite se in spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov.

DVOJČKA

Nekdo bo z vami danes malce nesramen. Vse skupaj bo vključevalo še nekaj pikrih pripomb. Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam izognite.

RAK

Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom in z vašimi čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj lepega in vznemirljivega.

LEV

V današnjem dnevu boste razpoloženi za premike in nikakor nočete ostati v ozadju. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste končno prodrli naprej.

DEVICA

Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj ste pričakovali čisto drugačen razplet. Prijatelj vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete vse razloge, da bi zakomplicirali situacijo.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov. foto: Petisvet

TEHTNICA

Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos.

ŠKORPIJON

Tokrat nimate več nobene druge izbire kot da poveste, da se vsega skupaj ne greste več. Čeprav so možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate.

STRELEC

Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, vseeno premislite, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila.

KOZOROG

Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez kakršnih koli težav. Doma se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celotno družino moteča že nekaj časa.

VODNAR

Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje. Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah.

RIBI

Danes bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite.

prejšnji članek
Boris Kobal na TV v vlogi novinarja
Svet slavnih
Boris Kobal na TV v vlogi novinarja
naslednji članek
Jessie J pokazala celulit in navdušila
Svet slavnih
Jessie J pokazala celulit in navdušila