kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Konflikti, ki se nakazujejo ne bodo enostavni

3. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
HOROSKOP2

Kaj vam prinašajo zvezde? foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vaša energija počasi narašča. Odziv bo dober, kar vam bo dodalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti, brez odvečnih pomislekov.

BIK

Bodite bolj zbrani, saj je možnost večjih napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. V večernih urah boste ves čas iskali pozornost ljubljene osebe, ki se vam bo zdela čudovita.

DVOJČKA

Novo poznanstvo ali sodelovanje ubira prave poti, ki vas bodo prepričale, da nadaljujete. Izkoristite svoj dober spomin in izpostavite dejstva, ki se do sedaj niso omenjala.

RAK

V današnjem dnevu lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov in energij.

LEV

Čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, saj se boste le tako izognili nesporazumom, ki se obetajo s strani osebe nasprotnega spola, ki vam že nekaj časa ni najbolj naklonjena.

DEVICA

Raven življenjske energije vam bo danes upadla, počutili se boste izčrpano in brezvoljno. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

ps foto: Petisvet.si

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA

Pomanjkanje energije lahko vpliva na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa. Konflikti, ki se nakazujejo ne bodo enostavni.

ŠKORPIJON

Prijazni in ustrežljivi boste sposobni umirjeno dosegati svojo voljo, toda v večernih urah bo v vas več napetosti, odzivali se boste hitreje in intenzivnejše, kar lahko nekoga zmoti.

STRELEC

Danes lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

KOZOROG

Pred vami je občutljiv dan, v katerem ne boste dosegli tistega, kar si želite. Po zvezdnih namigih je tokrat nakazano, da vam pretirana trma ne bo koristila.

VODNAR

Veseli boste in bolj sproščeni kot ste običajno. V večernih urah vas bo Venera v vrtinec sreče in strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali daljše razmerje.

RIBI

Današnji dan bo poln vznemirjenja, izzivov in sprememb, s katerimi se boste končno lahko pomaknili kakšen korak naprej in si naredili boljše načrte za prihodnost.

prejšnji članek
Miha Perat zbolel, Špela Grošelj ima drugega
Zdravje
Miha Perat zbolel, Špela Grošelj ima drugega
naslednji članek
Je šel Justin Bieber tokrat predaleč?
Svet slavnih
Je šel Justin Bieber tokrat predaleč?
#nasazenazenska
nasazenazenska