900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nalagate si preveč obveznosti

8. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vaše telo vas bo opozorilo na dogajanje, ki ne bo najbolj ugodno. Slabše počutje se bo lahko razvilo tudi v kaj več, če ne boste pozorni. Danes ne pretiravajte z ničemer.

BIK

Včasih si naložite preveč obveznosti, ki jih potem ne morete opraviti tako kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo časa za ljubljeno osebo, iz česar se lahko razvije nekaj nesporazumov.

DVOJČKA

Današnji dan se bo začel z nežnimi energijami, ki jih prinašajo planeti. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili.

RAK

Zbirate pogum za zbliževanje z osebo, ki vam ugaja, ali dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili vaš vsakdan. Še sami ne veste, da čudeži ne obstajajo, kljub temu se morate bolj potruditi.

LEV

Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje, kar vam bo zelo ustrezalo.

DEVICA

Končno se vas bo dotaknila spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, dinamiko in voljo. V današnjem dnevu se boste počutili v svojem elementu.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

ps foto: Petisvet.si

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA

Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj bodo povečana delavnost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo daleč. Znebite se ležernosti.

ŠKORPIJON

V današnji dan boste stopili nekoliko nesigurni vase in v svoje načrte. Vaše hrepenenje tokrat ne ostane neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno.

STRELEC

Imate občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. Zato se tako na delu kot tudi v šoli raje ne izpostavljajte.

KOZOROG

Vpliv današnjega dne prinaša napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, raje se soočite.

VODNAR

Ne berite med vrsticami, čeprav to obvladate. Tokrat bi vas vse skupaj utegnilo preveč obremeniti. V službi se osredotočite predvsem na tisto, kar počnete prvič.

RIBI

Zopet ste preveč sumničavi in namesto da bi pogovor opravili na štiri oči, iščete pomoč na napačni strani. Zato se raje sprijaznite s tem, da boste danes nekoliko razočarani.

prejšnji članek
'Ljudje glasujejo za priljubljenost in ne za ples'
Resničnostni šovi
'Ljudje glasujejo za priljubljenost in ne za ples'
naslednji članek
Razvpiti kuhar končno dobil Oscarja
Svet slavnih
Razvpiti kuhar končno dobil Oscarja