Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Dnevni horoskop: Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila
| Horoskop

Dnevni horoskop: Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila

Tudi vi niste na seznamu prioritet vaših najdražjih?, PS

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Naklonjenost z strani prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice harmonijo in sigurnost. S tem se ozdravlja vaš občutek, da ste vendarle opaženi.

BIK

Zaupajte svojemu partnerju in notranjemu glasu ter ne pustite, da vas zvedejo lažne besede, ki jih boste deležni. Ljubezen bo v prvi polovici dneva na prvem mestu.

DVOJČKA

Veliko možnosti imate pri tisti simpatiji, ki vam že nekaj časa meša misli. Vezani boste od partnerja želeli določene odgovore, a boste nekoliko razočarani, ker se o tem ne bo pripravljen pogovarjati.

RAK

V ljubezni so v današnjem dnevu mogoče novosti, vendar tokrat ne pri osebi, o kateri ste v zadnjih časih veliko razmišljali. Deležni boste prijetnih komplimentov s strani bližnjih.

LEV

Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj ne moreta najti skupnega jezika. Premislite o določenih čustvenih zadevah, ki bi jih najraje pustili za sabo.

DEVICA

V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

TEHTNICA

Partnerju ne boste znali povedati, kaj hočete in kaj si želite, vendar bo kljub vsemu uganil, katere želje so vam najpomembnejše. Hvaležni mu boste za razumevanje in prilagajanje.

ŠKORPIJON

Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da nekomu sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni.

STRELEC

Vezani boste imeli občutek, da z vašo boljšo polovico ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega. Pomembno je, da ugotovita, zakaj en razmišlja tako in drug drugače. 

KOZOROG

Vaše poslovno življenje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Nekdo bo začel ceniti vaš edinstven stil.

VODNAR

Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo, po kateri hrepenite.

RIBI

Skušajte se znebiti negativnega razmišljanja, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v akcijo.