favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Opažate, da vas motijo novi ljudje?

22. 4. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Samskim se bo ponudila priložnost za resno zvezo. Lahko da bo šlo za osebo, s katero prijateljujete že dalj časa, ali pa boste nekoga spoznali. V vsakem primeru pretehtajte najprej svoja čustva.

BIK

Danes se previdno pomikajte naprej po svoji začrtani poti. Ljubezenske uganke se bodo rešile takrat, ko boste končno pripravljeni sprejeti vsa ponujena dejstva.

DVOJČKA

Usmerite danes svojo energijo v tisto, kar počnete z veseljem. Odpirajo se vam lepe možnosti za uspeh, vendar so na vidiku tudi posamezni moteči dejavniki, ki pa se jim bo možno izogniti.

RAK

Prijatelj vas bo tako omehčal, da boste pripravljeni narediti veliko uslugo. Sprememba v poslovnih ali študijskih zadevah niti ni tako slaba rešitev, saj vas dobra organizacija lahko reši.

LEV

V poslovnem okolju se boste v današnjem dnevu izkazali s svojimi pogajalskimi sposobnostmi in občutkom za prave odločitve, ki bodo bliskovite narave. Prilagodljivost bo nujna.

DEVICA

Opazili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti. To vas lahko razjezi, saj ste vajeni iskati in tudi najti praktične rešitve. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, v ljubezni pa ste preveč trmasti.

TEHTNICA

Ugotavljate, da vam novi ljudje ne ustrezajo najbolj. Motil vas bo njihov pogled na svet, ki bo popolnoma drugačen od vašega. Zaustavili se boste tudi pri nerešenih financah.

ŠKORPIJON

Ne boste se pripravljeni ukvarjati z malenkostmi, saj se boste raje usmerili v bolj resne zadeve. Glede na to, da ste večinoma časa zelo zasedeni, izkoristite večer za zabavo.

STRELEC

Naenkrat ne veste, kaj bi storili in kam bi se obrnili, posebno v ljubezenskih zadevah. Neodločni ste, kar vas bo nekoliko zaustavilo pred večjimi odločitvami.

KOZOROG

V dopoldanskih urah se nakazuje nekaj manjših napetosti. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, ki bodo še bolj občutljivi. Zagato lahko reši le nasmeh na obrazu.

VODNAR

Novice iz tujine vas bodo končno razveselile, saj jih čakate že celo večnost. Nadaljujete veselo in pokončno, saj se vam na koncu poti obetajo čudoviti rezultati.

RIBI

Prehitro vas bodo danes razjezile malenkosti. Napeto bo, zato se ne odzivajte na prvo žogo. Previdno tudi, če se prvič soočate z določenimi resnimi obveznostmi.

prejšnji članek
Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'
Svet slavnih
Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'
naslednji članek
Podčetrtek bo prestolnica vina in čokolade
Kulinarika
Podčetrtek bo prestolnica vina in čokolade