Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Umiril se bo splošen kaos povezan z ljubeznijo

15. 4. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

V teden boste stopili optimistično naravnani z energijo Sonca v znamenju ovna. Prodorni in budni si boste zastavili kup obveznosti, ki jih skušajte rešiti do petka, ko sledi velik preobrat, saj se vas bo dotaknil vpliv Polne lune v znamenju škorpijona.

V soboto se Sonce začne gibati v znamenju bika, kar bo nekoliko umirilo splošen kaos, ki se bo najbolj dotikal ljubezenskih razmerij. Težko se boste odločili, saj bodo vaše misli razpršene. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, ki jo boste najlažje premagali s športnimi dejavnostmi. Najbolj bo teden naklonjen ovnom, rakom in škorpijonom, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju strelca, vodnarja in rib.

OVEN
V prvih dneh tedna boste močno osredotočeni na nekaj zanimivega in nenavadnega. Od vašega mnenja bo namreč veliko odvisno, zato poskusite odgovoriti bolj diplomatsko. Nekdo, ki je za vas pomemben, vam je sicer vdan, vendar bodite kljub temu nekoliko bolj previdni. Obeta se vam zanimivo prijateljstvo, morda tudi druženje, ki lahko preraste v kaj več.

BIK
Nekdo ne spoštuje vsega, kar ste predlagali, zato bodo skupni načrti nekako nejasni. Pazite nase, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti. Najlažje boste poskrbeli za dobre odnose z drugimi, če boste najprej zadovoljni sami s seboj, zato se nikar ne smilite sami sebi, raje se optimistično podajte v spremembe.

DVOJČKA
V prvih dneh tedna boste zašli v majhno krizo, ki bo hitro prešla. Najverjetneje bo šlo le za prehodno slabo počutje. S svojim večnim optimizmom boste hitro našli pot na bolje. Globoko v sebi se boste morali konec tedna odločiti in narediti tudi osebno analizo. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, vendar boste počasi postali močnejši.



RAK
Zaupanje v moč življenja se bo izkazalo za pozitivno. Globoko v vas bo dozorela neka odločitev, ki vam bo na podlagi preteklosti pokazala novo pot. Nov teden se odpira v znamenju optimizma. Znova se boste prepričali, da se najboljše dogaja takrat, ko že dvignete roke. Ob zanimivem srečanju ni nikakršnih razlogov za zadržanost.

LEV
Vaš plan, da boste preživeli sproščujoč teden s posebno osebo, se bo morda podrl. Poskrbite za primerno razvedritev in naredite kakšen korak zase. Previdno, posebno če ste na začetku nečesa novega. Morda bo treba premisliti tudi o prihrankih, kar vam sicer ne diši preveč. Odnosi z nasprotnim spolom bodo naporni in nedorečeni.

DEVICA
Storite nekaj novih ljubezenskih korakov, ki vas bodo dvignili in dopolnili, še posebej tiste, ki ste zelo osamljeni. V nasprotnem vam bo žal, ker imate veliko energije. Preverite, ali je pravi trenutek, da govorite prijateljem in znancem o svojih načrtih. Morda so še vedno prepričani o svojem in vam ne bodo dali prave podpore.


TEHTNICA
Če ste samski in še iščete tisto posebno osebo, se bo v tem tednu lahko zgodilo nekaj nepričakovanega. V vsakem primeru pustite sramežljivost doma, saj bi vam bila samo v napoto. Resno boste razmišljali o svoji finančni prihodnosti. Kljub občasnim vzponom in padcem boste imeli na finančnem področju srečo. Prav tako v ljubezni.

ŠKORPIJON
V pravem trenutku se boste znašli na pravem kraju. Dogajanje se bo premaknilo z mrtve točke in vam končno omogočilo, da boste začeli uresničevati svoje načrte. V sredo in četrtek boste zelo natančni in prav vse boste želeli imeti pod nadzorom. Ker pa se to ne bo uresničilo, boste nadvse živčni in zaskrbljeni ter tudi precej nesamozavestni. Ne smete biti preveč kritični.

STRELEC
Morali si boste vzeti več časa, če boste hoteli doseči svoje cilje in morda celo poravnati dolgove iz preteklosti. Ne odzivajte se preveč čustveno in ohranite mirne živce. V vašem srcu je kaos, ki ga boste težko rešili. Še vedno lahko najdete nekaj manevrskega prostora za dogovor, ki vam bo pisan na kožo in vas bo popeljal v boljše počutje.

KOZOROG


Zvezde vam bodo zelo naklonjene v reševanju družinske dinamike in pri vseh oblikah odnosov. S svojim znanjem in modrostjo boste znali pomagati. Poskušali boste razjasniti neke nesporazume in končno priti stvarem do dna, vendar bodo vaša vprašanja ostala brez odgovorov oziroma brez dovolj podrobnih pojasnil.

VODNAR
Denarnih skrbi ne boste več mogli reševati sami, o njih se bo treba vsaj pogovoriti. Najbližja oseba je partner, razbremenite se s pogovorom, tudi če njegov odziv ta trenutek ne bo idealen. Zasebne težave lahko vplivajo na vašo delovno storilnost, če jih ne boste sproti reševali. Seveda si časa med službo zanje ne boste mogli utrgati, zato pa poskrbite, da boste vikend popestrili s pogovorom.

RIBI
Previdni bodite s prijateljem, s katerim se o nečem ne bosta strinjala, vendar ni razloga, da bi zopet popustili. Morda si boste tokrat z lahkoto priborili več sreče. Konec tedna si morate priznati, da ste preveč pod vplivom čustev, kar vas vleče nazaj. To lahko izkoristite in obrnete sebi v korist, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in zadovoljstvom.


Kaj napovedujejo zvezde?

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

prejšnji članek
Uporabite jajčno lupino
Kulinarika
Uporabite jajčno lupino
naslednji članek
Denis Vučak ni prepričal sodnikov in gledalcev
Resničnostni šovi
Denis Vučak ni prepričal sodnikov in gledalcev