Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Ne žalujte več za ljudmi, ki za vas nimajo časa
| V.M.

Ne žalujte več za ljudmi, ki za vas nimajo časa

Če se počutimo kot večna žrtev, slej ko prej zbolimo., Profimedia

Ne tratite svojega časa za žalovanje za ljudmi, ki svojih urinih kazalcev ne namenjajo vam. Ne moledujte za ljubezen in sprejmite bolečo resnico, da v njihovih očeh pač niste na njihovem seznamu prioritet. Spremenite jih tudi sami. Življenje je prekratko, da bi zalivali semena, ki ne bodo nikoli obrodila sadov …

Vas žalosti, ker ljudje, ki so vam dragi, nimajo za vas časa? Usmerite svoje srce tja, kjer bo sprejeto, cenjeno. Čas je zgolj merilna enota prioritet. Resnica je žal takšna, da na seznamu vam ljube osebe niste na mestu, kamor ga uvrščate sami.

Foto: V.M. - Ljubezen

Verjamemo, da vam je zaradi tega pri srcu težko, a ne moledujte za čas, ljubezen, pozornost. Če pogovor ne pomaga, jim dovolite, da odidejo svojo pot. Naklonjenost ni prava, če jo moramo izsiliti, opozarjati na napake v odnosih in s solzami v očeh prositi za več. Ljubezen pride sama, potrka na vrata, te objame in ti pokaže, koliko ji pomeniš. Spontano, ker si tako želi in čuti in ne, ker bi jo prosili, opozarjali, da je tako prav. Pa naj teče beseda v odnosu do družine, prijateljev ali srčnih izbrancev.

Foto: Profimedia - Družina bi morala biti na vašem seznamu prioritet. Pa je?

Ko si za nekoga ne vzamete časa, pomeni, da ni vaša prioriteta. Pika.

Zato dobro razmislite tudi o tem, kako sami ravnate z ljudmi, ki vas obkrožajo. Nimate časa za partnerja, otroke, starše, stare starše, vnuke, prijatelje? Pa ga resnično nimate ali se pač vedno znova odločate, da ga boste namenili za nekaj ali nekoga drugega? Nič hudega, pač ni na vašem seznamu prioritet, a ne pozabite, da ste jim s svojim ravnanjem podali jasno in zgovorno sporočilo. Zatorej se ne čudite, ko nekoč vi ne boste več prvi na njihovem seznamu in ko vam ne bodo želeli odrezati pogače svojega časa.