Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne razkrivajte svojih načrtov vsakomur!

26. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Napredujte počasi in zanesljivo, bodite pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Dobro je, če lahko svojemu partnerju zaupate, če je ljubeč, ko greste skozi svoj strah in bolečino.

BIK

Dokler se ne boste odločili dati konkretnih odgovore in svojih dvomov na papir, se boste, verjemite vrteli v zaključenem začaranem krogu brez izhoda.

DVOJČKA

Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi. Materialne želje bodo navidezno poniknile. Poglobili se boste vase in iskali družbo ljudi, ki vam lahko pomagajo na novo začutiti svet, ki vas obdaja.

RAK

Nova življenjska perspektiva bo zelo dobro vplivala na vaše poslovno delovanje, ki je bilo pravi kaos. Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali.

LEV

Danes boste sprejeli kompromis, vendar z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj bo le nekakšen izhod v stiski. Če boste v težavah, lahko pričakujete pomoč osebe, od katere ste to najmanj pričakovali.

DEVICA

Raziskati morate svojo preteklost, zato, da boste odkrili svoje vzorce in vedenja, ki niso več v skladu z vami, da bi se lahko premaknili naprej in spremenili svoj potek prihodnosti.

TEHTNICA

Pod ugodnim vplivom planetov boste laže pridobili kolege na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Poslovne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili.

ŠKORPIJON

Nepričakovane priložnosti bodo prišle, skozi različne poslovne ponudbe in preko ljudi, ki vas bodo usmerili na pot razvoja in napredka na vseh nivojih. Zelo pomemben vidik premika naprej pa je, da spustite zavoro.

STRELEC

Tokrat boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost, lahko tudi prekinitev nekega sodelovanja.

KOZOROG

Tokratno sanjarjenje o čustveni trdnosti ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki kmalu prihajajo v vaše življenje.

VODNAR

Ne razkrivajte svojih načrtov vsakomur, da vam kdo ne bo škodil s svojim govoričenjem. V službi bo vznemirljivo, saj bo vse skupaj precej napeto in pojavljali se bodo spori.

RIBI

Finančno bo v današnjem dnevu napeto. Če ste v kratkem izvedla določen nakup in pri tem vzela posojilo, se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge družinske člane.

prejšnji članek
Tega niste videli! Patricija je dobila konkurenco!
Svet slavnih
Tega niste videli! Patricija je dobila konkurenco!
naslednji članek
Ko zadiši ljubezen se bliža koncu
Svet slavnih
Ko zadiši ljubezen se bliža koncu