Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Simbol današnjega dne bo pogum

18. 5. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ljubezen bo za vas danes nekaj plemenitega. Pomembno bo, da se boste prilagodili situacijam in tako našli moč in energijo. Nekaj previdnosti glede denarja ne bo odveč.

BIK

Današnji dan bo malce dolgočasen, morda tudi zoprn Primanjkovalo vam bo novih dogodkov. Pomanjkanje ljubezni vas bo utrudilo. Zberite moči za nadaljevanje in nove izzive.

DVOJČKA

Nadaljuje se ljubezenska zgodba, ki vsekakor veliko obeta. S partnerjem ali prijateljem se bosta tokrat lažje razumela in se z veseljem pogovorila o vajinem napredku.

RAK

Simbol današnjega dne bo pogum. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih držati.

LEV

Preveč se oklepate nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Izvedeli boste tudi nekaj, kar vas bo nekoliko vznemirilo. Z ljubljeno osebo trenutno ne najdete prave rešitve.

DEVICA

Danes boste marljivi in dovolj motivirani, toda težavno je to, da niso vsi pripravljeni na napredek. Nekoliko boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo neiskreno.

TEHTNICA

Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na duhovni ravni. Odprle se vam bodo nove, vam neznane poti. Poglobili se boste v svoje prodorne misli.

ŠKORPIJON

Danes boste vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Odleglo vam bo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih sporočil. Iznajdljivi boste in spretni, saj ste komaj čakali na spremembo.

STRELEC

Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička in notranjega zadovoljstva. Vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo, dolgočasijo vas tudi nenehna vprašanja.

KOZOROG

Ne dovolite, da pometajo z vami. Pazite pa tudi, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali.

VODNAR

V današnjem dnevu boste stežka uskladili vse obveznosti. Vse pomembno si sproti zapisujte, da ne bo kakšnega nesporazuma. V ljubezni vztrajate do konca.

RIBI

Besede prinašajo napredek in čustveno skladnost, po kateri ste hrepeneli že nekaj časa. Pomembno bo, da se sprostite in uživate, še posebej tisti, ki ste na novo zaljubljeni.

prejšnji članek
To se je zgodilo Jožici iz Ljubezni po domače
Resničnostni šovi
To se je zgodilo Jožici iz Ljubezni po domače
naslednji članek
Lily James ima svojega dragega vedno v … torbici
Svet slavnih
Lily James ima svojega dragega vedno v … torbici