Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pazite na svoje zdravje!

26. 5. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja.

BIK

V današnjem dnevu vam bo ugajalo, da ste v središču pozornosti in že namig prave osebe bo dovolj, da ponovno začutite metuljčke v trebuhu. Večer bo romantičen.

DVOJČKA

Dobro se boste počutili, saj slutite, da vašo besedo v prijateljskem krogu končno upoštevajo. Vse se bo dobro izteklo, vendar le, če si boste sami zastavili pravila.

RAK

Spoznajte najprej svoje lastne potrebe in če boste pripravljeni sprejeti resnico, vam bo ta pokazala, kako se počasi premakniti korak naprej. Ponudile se vam bodo nove priložnosti.

LEV

Z bližnjimi boste sicer delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili. Osredotočite se na eno izmed svojih številnih vrlin in se poskusite prilagoditi.

DEVICA

Partnerja boste nekoliko zapostavljali na račun drugih stvari in ljudi, saj sklepate, da vas bo razumel in vam odpustil. Pravočasno se odločite glede prihodnosti.

TEHTNICA

Naj vas ne skrbi zaradi trenutnega zatišja, ki bo prisotno tokrat. Nekdo se ne odziva tako, kot ste predvidevali, zato lahko le ugibate, kaj se v resnici dogaja.

ŠKORPIJON

Na izletu se boste počutili več kot odlično. Vse je tokrat na vaši strani, zato nimate razlogov za dvome. Storite nekaj odločilnih korakov, ki vas bodo popeljali do sreče.

STRELEC

V današnjem dnevu bo primanjkovalo razumevanja za vaše težave in tudi vaš razum se bo vse težje boril s tistimi, ki že nekaj časa kradejo energije.

KOZOROG

Potrebovali boste veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za družinske pogovore. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzameta vašo voljo.

VODNAR

Besede vam prinašajo napredek in čustveno skladnost, ki vas bo razveselila. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate v tistih stvareh, ki so vam dane v tem trenutku.

RIBI

Bolj boste morali popaziti na svoje zdravje in počutje. Vzemite si dovolj časa zase in počivajte. Današnja kombinacija planetov prinaša mnogo resnosti in miselnega napredka.

prejšnji članek
Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka
Svet slavnih
Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka
naslednji članek
Ellen DeGeneres kupila dvorec Adama Levina
Svet slavnih
Ellen DeGeneres kupila dvorec Adama Levina