Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ovirale vas bodo nerešene zadeve

27. 5. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V današnjem dnevu, obarvanim z optimizmom je nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na osebnem področju.

BIK

Tokrat se boste ukvarjali z domačimi težavami ali dolgo razmišljali, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade vaš spanec. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje.

DVOJČKA

V današnjem dnevu pazite, če ste pri nekem delu odvisni od drugih, še zlasti, če jih ne poznate dovolj dobro. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zaplete v zoprni smeri.

RAK

Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove pogoje, ki prihajajo. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.

LEV

Počutite se nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili ste se pravilno, lahko pogumno nadaljujete, brez slabe vesti.

DEVICA

Danes si boste morali postaviti pravila igre, ki ne bodo enostavna. Planeti vam obljubljajo napredek, vendar le v primeru, če boste osredotočeni, iskreni in pozitivno naravnani.

TEHTNICA

Imate še dovolj časa, da se pripravite na nekaj nalog, zato nikar tako ne hitite preveč. Prihaja prenavljanje stika z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo.

ŠKORPIJON

Nelagodno vzdušje neke situacije vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo večinoma zelo konkretno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo napetosti.

STRELEC

Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih stvari.

KOZOROG

Nekdo vas bo opazoval in nadziral, kar vas lahko zmoti ali vznemiri. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej.

VODNAR

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste morda danes izborili za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni.

RIBI

Poglavitna tema današnjega dne bo toleranca. Pomembno bo, da se boste spretno soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo. Vzemite si čas zase in v tišini razmisliti, kaj vas resnično osrečuje.

prejšnji članek
Kaj se mu je zgodilo po oddaji?
Resničnostni šovi
Kaj se mu je zgodilo po oddaji?
naslednji članek
Zvezde plešejo: Zmagovalca sta Tanja in Arnej
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Zmagovalca sta Tanja in Arnej
#nasazenazenska
nasazenazenska