favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: neverjetno dogajanje na področju čustev

27. 5. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop,
horoskop ezoterika

foto: Pixabay

Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, device in strelci, nekaj smole pa se obeta bikom, dvojčkom in kozorogom.

Sonce v znamenju dvojčkov vas bo vodilo v lahkotne energije, s katerimi se boste veliko lažje prebili naprej in si ustvarili boljše pogoje za vsa področja. Venera v znamenju bika vas bo zadržala v prijetnem primežu lepih energij in želja po biti ljubljen in spoštovan se bo še dodatno povečala. Mars v znamenju raka se vas bo dotaknil na področju osebne rasti, kjer se boste poglabljali v vzorce, povezane s čustvi. Prijetna konjunkcija med Luno in Venero vas konec tedna vodi v neverjetno dogajanje na področju čustev, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. 

OVEN
Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in ne komplicirajo preveč. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim nadrejenim. V družinskem krogu bo tokrat prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse priskočiti na pomoč.

BIK
V tem tednu bo na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo razjezili. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju. Ko se boste odločili izbrati na podlagi srca, bo vse skupaj lažje. Počasi se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato malenkosti ne prikrivajte.

DVOČKA


Nekdo vas pozna in razume, kar vas bo presenetilo, zato boste tudi nekoliko zmedeni in hkrati malce radovedni. Glede dela ste vsekakor zaščiteni, saj boste znali zavarovati svoje interese. Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega opravka ali cilja, tako da se boste sedaj samo še prepustili čudovitim energijam. Premislite o tem, kako bi izboljšali finančno stanje.

RAK
Še nekaj svojega časa boste posvetili zadnjim obveznostim, ki ste si jih začrtali pred kratkim. V prvih dneh tedna boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o ljubljeni osebi. Nato boste delovali v skladu s svojo energijo, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in budilo novo ustvarjalnost.

LEV
V ljubezenskih odnosih se še vedno ne morete dogovoriti tako, kot bi si želeli. Opravka imate s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko močno vznemiri. Veliko pozornosti bo konec tedna na odnosih. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, kreativnih podvigov in dobre, iskrene komunikacije.

DEVICA


Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju. Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov. Prijatelji bodo tokrat glavni smisel vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli.

TEHTNICA
Računate sicer na pomoč, toda izkazalo se bo, da morate vse opraviti kar sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba zagovarjati. Prevzemite pobudo. Na osebnem področju lahko storite veliko več kot do sedaj. Posebno s prebujeno kreativnostjo in dobro voljo, ki bo tudi za vse v vaši okolici zelo nalezljiva.

ŠKORPIJON
Negotovi ste, kar vam nikakor ni všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si lahko konec tedna vzamete čas za iskrene pogovore in prijetno druženje.

STRELEC


Poslovne poti so končno obrnjene v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi, ter pritoževati, ko bo prepozno. Na čustvenem področju imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti kar na sredi poti in razočarano odnehati.

KOZOROG
Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer, kot ste pričakovali. Pomembne informacije boste izvedeli pravočasno. Ne morete se odločiti med dvema mikavnima možnostma, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo.

VODNAR
Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj rekreacije. Nikakor pa sredi tedna ne zapravljajte preveč denarja. Še vedno boste pod vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.

RIBI


Premalo ste pozorni na zdravje, zato nekoliko bolj pazite glede ustrezne prehrane. Nekdo bo pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam nikakor ne bo všeč. Teden bo potekal v znamenju preporoda in novosti. Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste držali načela vztrajnosti in bili zato nagrajeni. Pogovorite se in zaprosite za pomoč.

prejšnji članek
Tako boste vedno šli pravočasno spat
Zdravje
Tako boste vedno šli pravočasno spat
naslednji članek
Voditeljica Kmetije zmago napovedala že pred tedni!
Resničnostni šovi
Voditeljica Kmetije zmago napovedala že pred tedni!