reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekdo vam ne zaupa najbolj

31. 5. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Možni so napredki, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti.

BIK

Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi.

DVOJČKA

Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid.

RAK

Nekdo vam ne zaupa najbolj in to boste opazili zelo hitro. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši.

LEV

Danes boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje.

DEVICA

Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte.

TEHTNICA

Čakanje vam bo danes predstavljalo večje težave in zaplete. Zamotite se s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste dobili pričakovanih podatkov in jih razvrstili.

ŠKORPIJON

Pozitivna energija bo tista, katero boste končno uporabili sebi v prid. Iskren prijatelj vam bo pomagal pri finančnih zadevah. Čustveno pa boste malce labilni.

STRELEC

Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način.

KOZOROG

Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

VODNAR

Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase.

RIBI

Današnji dan bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti.

prejšnji članek
Milan šokiral POP TV: 'Nekaj sem zatajil …'
Resničnostni šovi
Milan šokiral POP TV: 'Nekaj sem zatajil …'
naslednji članek
Še filmska biografija Boya Georgea
Svet slavnih
Še filmska biografija Boya Georgea