dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

Dnevni horoskop: Kakšen dan vas čaka?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kakšen dan vas čaka?

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših želja.

BIK

Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Danes bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.

DVOJČKA

Raziščite določene stvari, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni rešena. Na zadevo gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi.

RAK

Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo z novimi podvigi in številnimi spremembami.

LEV

Danes boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo težke in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč.

DEVICA

Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati.

TEHTNICA

Pestro dogajanje, ki vas čaka, vas bo za trenutek zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah.

ŠKORPIJON

Precej nestabilen dan vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.

STRELEC

Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili največ.

KOZOROG

Danes boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

VODNAR

Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor.

RIBI

Niste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim, ter se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.