dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

Dnevni horoskop: Nekaj ali nekdo se vrača v vaše življenje
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekaj ali nekdo se vrača v vaše življenje

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vaša energija vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. V popoldanskih urah se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi.

BIK

Družinske zadeve se bodo danes znašle na prelomni točki, kar vam ne bo najbolj všeč. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovorite v pravi smeri.

DVOJČKA

Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti.

RAK

Glede nečesa niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Slutite, da vas ovirata negotovost ali pomanjkanje samozavesti. Ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali.

LEV

Lahko se vam zgodi, da boste precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite.

DEVICA

Opozarjajo vas tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance.

TEHTNICA

V današnjem dnevu boste imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale iz neba ena za drugo.

ŠKORPIJON

Vsaj za nekaj časa odmislite vse vaše običajne strahove, predsodke ali zavore in se spontano podajte novim rešitvam naproti. Zanimivo bo v družbi nekoga, ki vam je všeč.

STRELEC

Od nekoga boste zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa zahtevajo iskanje srednje rešitve, zato ne bodite tako zahtevni.

KOZOROG

Danes se lahko posvetite umetniškim načrtom in javnim nastopom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko.

VODNAR

Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste postali bolj optimistični. Imate še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vse se bo dobro izteklo.

RIBI

Prijatelji, ki vas obdajajo, vas bodo danes le s težavo razumeli. Morda mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno.