natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Dnevni horoskop: Nekaj ste narobe razumeli
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekaj ste narobe razumeli

Kaj so vam napovedale zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Še vedno razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na določeno situacijo. Priznati si morate, da zamisel le ni tako slaba.

BIK

Pri delovnih nalogah se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za težave je kriva tudi negotovost na čustvenem področju, kjer se odločate med dvema možnostma.

DVOJČKA

Zaupajte nekoliko bolj svojemu notranjemu glasu, ki vas zopet opozarja na določene nepravilnosti. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi sami, imejte to v mislih.

RAK

Nekdo vam bo pokazal, da je med vama še vedno veliko skupnega. Resnica bo več kot očitna, marsikaj se bo tudi pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.

LEV

V današnjem dnevu vam bo vsega preveč, posebno če vas čaka še marsikaj neopravljenega ali nedogovorjenega. Vsekakor se potrudite in vložite v delo več svoje energije.

DEVICA

Nekaj ste narobe razumeli ali pa si preprosto zatiskate oči pred realno sliko. Na vidiku je nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti.

TEHTNICA

Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ni dovolj za vas.

ŠKORPIJON

S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z zanimivim srečanjem.

STRELEC

Na čustvenem področju bo nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. To bo vidno ob srečanju, ki se bo razvilo precej nepredvidljivo in v čudnih okoliščinah.

KOZOROG

Današnji dan bo veliko zanimivejši, kot ste sploh pričakovali. Nekdo vas še čaka in mogoče je nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo.

VODNAR

V današnjem dnevu boste vsekakor izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na svoje obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale.

RIBI

Pustili ste, da mine preveč časa, in nekako čakali na čudežno rešitev, ki je ni na vidiku. Tokrat lahko izbruhnete, saj prihaja na dan tista bolj skrita stran vašega značaja.