GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Prisluhnite vaši intuiciji

10. 6. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte.

BIK

Nekaj, kar boste počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli svoj cilj.

DVOJČKA

Tokrat ste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč.

RAK

Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev. Prijatelj vam tokrat nasprotuje, zato pazite na način komunikacije.

LEV

Zadeva, ki vas bremeni, se premika izredno hitro in malce nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar vleče v nedogled.

DEVICA

Niste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.

TEHTNICA

V kolikor se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko popoldan privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.

ŠKORPIJON

S pomočjo optimizma boste dobro razpoloženi in tako počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.

STRELEC

Navdaja vas negotovost, ki se je boste danes težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.

KOZOROG

Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje.

VODNAR

Veliko boste razmišljali o vaši finančni situaciji, ki ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji.

RIBI

Nekomu od prijateljev boste povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Potem bo vse hitreje steklo in popravili boste lahko tudi nekaj drobnih napak, ki ste jih storili.

prejšnji članek
Delovna akcija: Dalijina izpoved ganila Slovenijo
Svet slavnih
Delovna akcija: Dalijina izpoved ganila Slovenijo
naslednji članek
Napeto snemanje: Panika in strah pred prepadom
Svet slavnih
Napeto snemanje: Panika in strah pred prepadom