ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Dnevni horoskop: Dosegli boste svoje
| Horoskop

Dnevni horoskop: Dosegli boste svoje

Horoskop, ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Prijetna oseba vam bo pospešila utrip. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili prednost in dosegli boljše počutje.

BIK

Družba, v kateri se boste znašli bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede začrtanih projektov. Zaupajo vam, zato izkoristite ta ugoden trenutek.

DVOJČKA

Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni in motivirani.

RAK

Danes bo na sporedu več novosti glede potovanja ali prijateljev in sorodnikov iz tujine. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite kakšnega konflikta.

LEV

Nekaj težav bo, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drage osebe in se preveč prilagajate.

DEVICA

V današnjem dnevu boste več kot očarljivi in prepričljivi, s čimer boste nekoga očarali. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo.

TEHTNICA

Ugotavljate, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, kar vas bo nekdo tudi opozoril, saj ga bo zmotilo.

ŠKORPIJON

Dobrih novic bo nekaj več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas.

STRELEC

Za zdaj se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni na številne novosti. Popoldne boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena.

KOZOROG

Motili in ovirali vas bodo z vprašanji, čeprav se vseeno lahko nekako izgovorite in se posvetite svojim opravkom, ki jih ne bo malo. Popazite tudi na prehrano.

VODNAR

Sedaj ste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo.

RIBI

Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari, kar vas vznemirja. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezni.

NEDELJA