GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Kdo bo imel največ sreče?

10. 6. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Teden se bo pričel z energijo Prvega krajca, zato se boste začeli usmerjati k novim željam in podvigom. Sonce v znamenju dvojčkov bo na prijeten, razigran način vplivalo na vaše dogajanje.

Komunikacija bo neverjetno spretna, naloge pa opravljene, tudi če se bo pojavilo nekaj površnosti. Mars v znamenju raka na področju dela in denarja ne bo dovolil hitrih korakov, zato raje uporabite premišljen in zbran pristop, da vam slučajno ne spodleti. Nedeljo bo popestrila prijetna konjunkcija med Luno in Jupitrom, ki vam prinaša presenečenja in zadovoljstvo. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete dvojčki, tehtnice in ribe, nekaj smole pa se obeta ovnom, bikom in vodnarjem.

OVEN

V tem tednu se bodo nekateri dogodki začeli odvijati hitreje kot v preteklosti. Prevzeli boste tudi nadzor nad svojim finančnim stanjem. Veliko bolj odločni in disciplinirani boste tudi na delovnem mestu. O delu in financah boste razmišljali tudi v času vikenda. Še vedno bo vzdušje nekoliko napeto in boste le težko sodelovali z drugimi. Zato se zanesite samo nase.

BIK

V sebi boste čutili novo energijo, ki bo blagodejno vplivala na vašo dušo. Raje se boste podajali v samoto, kot da bi to razkrivali vašim bližnjim. V drugi polovici tedna boste čutili v sebi veliko harmonije in končno boste našli tudi neko rešitev za vaše probleme ali dileme. Videti je, da bo vašega dvoma konec. Zato se boste ponovno čutili polni nove energije.

DVOJČKA

Ljubezen je v vaši bližini, le prepustiti se morate in pustiti, da vam pomaga pri prebolevanju nekoga iz preteklosti. Nova oseba vam je vsekakor naklonjena, a to še ne pomeni, da bo ustrezala tudi vam. Usoda zna presenečati, zato se še posebej v drugi polovici tedna prepustite situacijam, ki bodo zanimive in na nek način vznemirljive.

RAK

V prvi polovici tedna se boste bolj ali manj vrteli okoli dogodkov in nalog, ki vas ne bodo preveč izčrpale, saj boste energijo hranili za nek pomembnejši dogodek, ki se vam obeta v teh dneh. Čeprav ni nič narobe, da pazite nase in na svojo moč, vseeno ne lenarite in naj ne bo to samo izgovor. Imate tudi nekaj dobrih možnost, da se ponovno pobotate z nekom od starih prijateljev.

LEV

Na osebnem področju se boste v prvih dneh tedna verjetno poslovili od neke osebe ali nekega drugega dejstva. Čeprav bo slovo nekoliko boleče, boste kmalu začutili olajšanje in veliko nove energije. Z veseljem boste hodili v naravo, kjer boste spoznali, kako je tam vse preprosto in pomirjujoče. Na poslovnem področju bo vladalo nekoliko umirjeno, vendar prijetno vzdušje.

DEVICA

Nekaj vas bo v torek vzpodbudilo, da boste zaznali v sebi nov preboj, ko boste spoznali, da imate dovolj moči za nadaljnje korake. Nekdo vas bo ob koncu tedna nekoliko razočaral. Iz te lekcije se boste naučili, da se lahko zanesete le na svoje notranje moči in izkušnje. Z rezultati svojega dela boste zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje.

TEHTNICA

V prvi polovici tedna se bodo v zvezi z nekim osebnim vprašanjem pojavile nove možnosti. Bolje je, da ste bolj potrpežljivi, ker se morajo stvari odvijati po vrstnem redu, šele potem lahko dosežemo prave cilje. Z vašim partnerjem ali z nekom drugim boste delali načrte, ki jih boste zaenkrat le težko uresničili. Konec tedna se boste ukvarjali s problemi iz preteklosti.

ŠKORPIJON

Na dan so ponovno pokukale stare težave in sicer na delu. Ponovno ste se znašli v določenih težavah in ponovno zaradi osebe, zaradi katere ste se tam znašli že prvič. Lepo je, da ste oseba, ki ne zameri in napake hitro pozabi, a napake so tukaj zato, ker jih morate odpraviti in dobro bi bilo, če bi se vsaj v preteklosti iz njih karkoli naučili.

STRELEC

Na delovnem področju boste v začetku tedna zelo zadržani, saj boste svoje zamisli, ideje ali skrbi najprej analizirali v sebi. Sklenili boste tudi nek dogovor v zvezi denarjem ali delom, vendar bo to le rešitev v sili, saj vi s tem dogovorom ne boste zadovoljni. Imeli boste veliko željo, da bi spoznali nova obzorja na delovnem področju, tudi zelo ambiciozni boste.

KOZOROG

Nikar ne izgubljajte časa z nepomembnimi ljudmi, ki niso vredni vašega truda. Poskušajte čim bolj gledati na to, kako dobro vam bo šlo z določeno osebo in na podlagi tega tudi izbirajte. V tem tednu ne bo pomembno kdo je vaš prijatelj in kdo ne. Pomembno je, da se vam bo na poslovnem področju dobro izšlo in to boste lahko dosegli le z dobrimi povezavami.

VODNAR

V vašem življenju so se začele dogajati določene stvari za katere niste najbolj prepričani ali si jih sploh želite. Najraje bi jih prestavili na malce poznejše čase, a to vam ne bo uspelo. Potruditi se boste morali in se brez prelaganja lotiti pomembnih zadev. Zadeve se bodo na koncu izšle tako kot bi se morale, odvisno bo tudi od tega kako ste se na zadevo pripravili.

RIBI

Zdelo se vam bo, da se vse odvija veliko hitreje kot v preteklosti. Odločili se boste, da boste večkrat meditirali, saj boste potem veliko bolj jasno razmišljali o svojih odločitvah in pogledih v prihodnost. Veliko se boste družili z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot vi. Vaše življenje bo teklo kot umirjena reka, zadovoljstvo bo tokrat povezano tudi s financami.

prejšnji članek
"Izgubil se je občutek skupnosti in to je velik problem"
Svet slavnih
"Izgubil se je občutek skupnosti in to je velik problem"
naslednji članek
Teja Perjet prvič pokazala mamo!
Svet slavnih
Teja Perjet prvič pokazala mamo!